Tip: zo krijg je 70 euro cadeau

70 euro cadeau

Let op: deze actie is inmiddels afgelopen. Ik houd je uiteraard op de hoogte van nieuwe acties!

Misschien heb je het al gemerkt; ik ben in het nieuwe jaar weer wat meer aan het schrijven. Mijn streven is een blog per week. En nu had ik deze week al een blog geschreven, toen er nog wat leuks voorbij kwam. Ik had het al via mijn nieuwsbrief gedeeld, maar de kans dat je dat gemist hebt is natuurlijk best aanwezig. Daarom deel ik ‘m hier ook nog even: een leuke tip om 70 euro cadeau te krijgen.

70 euro cadeau bij een gratis betaalrekening

Ik kreeg van de week een mailtje dat één van mijn nieuwe favoriete banken – ik gebruik deze bank voor ‘spaarpotjes’ – weer een leuke actie had. Als je namelijk een (gratis) betaalrekening bij ze opent, krijg je 70 euro cash cadeau.

Deze actie is alleen voor nieuwe klanten, dus helaas niet voor mij. Ik heb zelf al een keer eerder gebruikgemaakt van een soortgelijke actie. Toen was de bonus wel wat lager, uit mijn hoofd gezegd 40 euro. Maar: netjes op het beloofde moment op mijn rekening gekregen. Evenals de 25 euro waar ik later nog eens een keer wél voor in aanmerking kwam. Wat dat betreft kan ik dus uit ervaring zeggen dat 1) het werkt en 2) er echt geen verborgen kosten zijn.

Wat moet je doen om 70 euro cadeau te krijgen

Die 70 euro cadeau komt niet helemaal uit de lucht vallen, je moet er wel iets voor doen. Namelijk:

1. Die gratis rekening openen en daarbij de code VALENTIJN23 gebruiken. Die wordt als het goed is meteen al ingevuld als je de rekening via deze link opent.

2. Hier minimaal 2.000 euro op zetten en dit laten staan tot je de 70 euro op je rekening hebt gehad

Belangrijke data: de rekening moet je openen voor 6 maart 2023, de 2.000 euro moet uiterlijk op 21 maart 2023 gestort zijn en de uitbetaling volgt medio april.

Je kunt de rekening dus vast openen, een betaling inplannen voor uiterlijk 20 maart (zou ik voor de zekerheid aanhouden) en daar dan een week of 3 afblijven. Daarna kun je uiteraard weer met je 2.000 euro doen wat je wilt.

Ik gebruik de rekening zelf als ‘potje’, een beetje ter vervanging van de MoneYou-rekeningen die ik eerder altijd had.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Alleen voor nieuwe klanten

Nogmaals; deze actie is alleen voor nieuwe klanten. Heb je al een account, dan kom je hiervoor helaas niet in aanmerking.

Maar… als je nog een gratis betaalrekening wilt en je kunt aan de voorwaarden voldoen, dan lijkt me dit een mooi moment – vandaar dat ik je de tip toch even mee wilde geven.

Goed om te weten; deze bank valt onder het Spaanse depositogarantiestelsel. Dat betekent dat saldi tot 100.000 euro gedekt zijn, maar dat je hiervoor dan wel aan moet kloppen bij dat Spaanse depositogarantiestelsel. Aan de andere kant; ik vermoed dat de rekening daarmee straks niet valt onder die regel dat elk bedrag vanaf 100 euro gemonitord gaat worden 😉

Enniewee, kijk hier gerust of het wat voor je is. Gratis geld is toch altijd leuk. En van 70 euro kun je leuke dingen doen!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

5 Comments
    1. Ik heb er goede ervaringen mee! Ik heb mijn account nu sinds november 2020 en gebruik het vooral als extra potje. Tot nu toe ook gebruik kunnen maken van wat leuke acties en er dus nog nooit een cent voor hoeven betalen. Vind ik ook wel een pluspunt.

  1. Lieve help wat een administratieve berg om dit te openen… spijt dat ik daar nu aan begonnen ben (maar moet het nu wel afmaken)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.