Einde in zicht!

Vandaag is echt zo’n dag waarop het lijkt alsof het einde van van alles in zicht is. Gelukkig (voor mij, want het is een lekkere uitlaatklep) niet van mijn blogje, maar wel van de week (heb deze week echt keihard gewerkt), van het wachten (dierenartsafspraak is vandaag, zit er best wel over in de zenuwen), werken (maand is bijna voorbij, dat betekent weer veel kunnen factureren), No Heat Challenge (nog 3 daagjes, dan ‘onthul’ ik ook direct de stand hier), kwartaal (BTW betalen 🙁 ) en zo kan ik vast nog wel een paar dingen opnoemen, als ik nog wat langer nadenk.

Dat betekent dat er ook weer ruimte is voor nieuwe beginnetjes. Ik weet niet meer waar ik het las, maar ik las ergens dat elke dag – of sterker nog: elk moment – een goede dag is voor een nieuw begin. Deze keer ga ik dus na het einde van het werken en de week niet drie weken op mijn lauweren rusten, zodat ik volgende maand weer in de stress zit, maar fris beginnen. Eens gaan zitten voor plannen maken en ze ook echt uitvoeren. Als ik zie hoe goed het de laatste week ging, dan heb ik er nu al zin in. Belangrijkste punten op de planning: op schema blijven met werk, kitten en het huis gezelliger maken. Dat laatste kan met opruimen en verbouwen enzo, maar ook door lekker uitgebreid te koken of wat anders gezelligs samen te doen. Met wat extra dagen vrij moet dat allemaal wel te doen zijn!

Zijn jullie ook zo dol op ‘willekeurige’ nieuwe beginnetjes, of wachten jullie veel liever tot een maandag/1 januari e.d.?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
 1. Voor mij vandaag ook een einde: de badkamer. Hij is klaar, wat betreft verbouwen. Nu de rest nog. Ik ben dol op nieuwe beginnetjes. En ik wacht niet tot maandag of 1 januari.

  Liefs Puk

 2. Ach, ik begin eigenlijk iedere dag wel weer ergens opnieuw aan. Stoppen met snoepen/meer sporten/meer aandacht aan vrienden en familie/minder tv kijken….

 3. Petje af dat je nog steeds de kachel niet aan hebt!

  Ik ben vandaag (alweer…) begonnen met 'ontspullen'. Er staat al een doos klaar voor de kringloop en komend weekend ga ik een paar dingen op Marktplaats zetten.

  Deze week heb ik ook weer de draad opgepakt met het uitproberen van nieuwe vegetarische recepten. We zijn een tijd geleden gaan parttime-vegetariën, maar ik houd niet zo van die nep-schnitzels, dus ben ik steeds op zoek naar lekkere alternatieven.

 4. Als je een nieuwe start wil maken of goede voornemens hebt kan dat op elk moment. Ik denk dat je dan meer kans van slagen hebt dan wanneer je op 1 januari met de massa meegaat!

 5. Ik hou ook van nieuwe beginnetjes. Ik heb voor mezelf nu weer zo'n boodschappen uitdaging gesteld (net als de vorige maand). Tot maandag wil ik zo weinig mogelijk proberen uit te geven en de restjes opeten, om zo de uitgaven voor oktober onder een bepaald bedrag te houden.

  Maandag 'mag' ik van mezelf weer boodschappen doen en de stad in voor kleding! Nog 2 daagjes! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.