Gratis boek bij de bibliotheek

Van 22 oktober tot en met 19 november loopt de nationale campagne Nederland Leest weer. Voor bibliotheekleden is dat extra leuk, want zij kunnen gratis een boek op halen bij hun eigen bieb. Tenminste, als die meedoet met de actie. Ik ben zelf nog niet geweest, maar begreep van anderen dat je er bij de balie even om moet vragen. Wel je pasje meenemen, want het gratis boek (dit jaar ‘De Grote Zaal’ van Jacoba van Velde) is alleen voor leden en één per persoon.

Vorig jaar had ik mijn lidmaatschap bij de bieb net opgezegd, maar nu ik wel weer lid ben, ga ik dit boek natuurlijk wel ophalen. Ik kan ‘m daarna altijd weer weggeven of verkopen. Het verhaal lijkt me bovendien leuk genoeg om te lezen. Lijkt het boek jullie ook wat en gaan jullie het halen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. Ik weet het nog niet, ik vind de layout van het boek niet mooi. Ik heb het boek van vorig jaar nog, Oeroeg van Hella S. Haasse. Ik kon het aan niemand kwijt, haha!

    Als ik het boek wil lezen, leen ik een gewoon exemplaar van de bieb denk ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.