Update Novemberdoelen

Een lekker luierweekend, misschien wel even een mooi moment om stil te staan bij de voortgang van mijn Novemberdoelen.

1. Elke dag bewegen: dit is bij lange na niet gelukt. Ik ben volgens mij zelfs geen enkele keer extra op de fiets geweest. Waarom niet? Geen tijd, geen zin, druk met andere dingen. Als ik eerlijk ben, dan denk ik dat ik dit voor mezelf ook het minst belangrijke doel vond. Natuurlijk geen excuus, maar goed, misschien iets voor volgende maand.

2. €1000 sparen voor de vakantie: ik ben nog mooi op weg, ik denk wel dat ik het resterende bedrag op de 30e nog uit een potje moet halen. Daar had ik al rekening mee gehouden, dus dat doel beschouw ik nu vast als gehaald!

3. Werkdeadlines op tijd af: ik ben heel erg mooi op weg, loop eigenlijk zo goed als op schema. Ik heb wel besloten om één deadline naar de begindagen van december te schuiven en een andere deadline iets naar voren te halen. In werk scheelt het niets, maar het betekent wel dat ik een bepaald bedrag al wat eerder binnen heb, dus dat is wel de moeite dan.

4. Verbouwingsklus af: bijna klaar! En voor/(op) de 30e gaat dat ook echt wel lukken. Daar ben ik wel heel trots op, want het was echt veel werk.

Deze week ook maar eens even broeden op realistische doelen voor december, want op zich vind ik dit doelenlijstje voor deze maand (en voor mijn doen) best wel een succes. Hebben jullie al doelen/plannen voor komende maand, of zijn jullie nog druk bezig met je doelen voor deze maand?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
  1. Goed idee die doelen!!Anders blijven het ook van die vage idealen.Ik ga het ook doen.B.v geen goedkope chocolade eten(hoofdpijn)Maar één lekkere tablet per maand.!x p/wk lekkere koek en voor de rest,ontbijtkoek(wel zelfgemaakte)Minimaal 4 xp/wk wandelen en minimaal 1 kilo afvallen etc etc,Anne-Mae.

  2. Mooi resultaat van je gestelde doelen!Mijn doel in december is ook wat meer bewegen, af en toe gaat het goed maar dan val ik weer terug naar 1 keer in de week. Verder m'n studiedeadlines halen

  3. Als buiten bewegen net even te veel is,probeer dan binnen meer te bewegen. In een verloren ogenblik wat buikspieroefeningen of opdrukken.Een paar keer extra de trap op.Ik moet oefeningen doen voor mijn knieen. Tijdens afwassen of bij het roeren in een pan,doe ik dat regelmatig.Groeten Izerina

  4. Het enige wat ik voor december wil is in mijn kleedje voor de verplichte familiebezoeken passen – ik heb al zoiets om alles bij elkaar te houden, nu nog mijn kakken dichtnaaien en dan komt alles goed 😉 (grapje)

  5. Mijn deadlines voor december:

    1. Ook een werkdeadline op tijd halen. Ik heb er de laatste tijd weinig aan gedaan. De deadline is 31 december, en in de maand december ga ik alles op alles zetten om dit te halen!

    2. Box 3 zo veel mogelijk beperken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.