Leuke dingen!

Tijd voor een update met leuke dingen!

– Het verbouwingsproject dat voor 1 juli klaar ‘moet’ zijn gaat erg goed. Het is wel iets meer werk dan gedacht, maar dankzij de ruime termijn die ik aangehouden had, zou het moeten lukken!
– Ik kreeg net een mailtje dat de rente op mijn Moneyou spaarrekeningen weer omhoog gaat! Naar 2,7%. Bij de Rabobank krijg ik 1,9% en 2,1%. Met mijn saldo is het verschil waarschijnlijk maar een paar centen, maar toch.
– Het sparen voor de vloer gaat goed; we zitten al goed over 10%. Nog een weg te gaan, maar gezien alle andere kosten van de afgelopen 2-3 weken is dit echt heel netjes.

Gisteren heb ik de computer bijna de hele dag uit gehouden, alleen even een paar berichtjes geschreven, om niet te veel achter te raken op schema. Verder heerlijk genoten van het lekkere weer, de rust én bezig geweest met het verbouwingsprojectje, dat langzaam maar zeker ergens op gaat lijken!

Hebben jullie ook een fijne Hemelvaartsdag gehad?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. Ik ben nog steeds aan nhet opruimen. De kamer is nu leeg. Volgende week gaan wij het behang eraf halen en een wand moet gesloopt worden. Werk genoeg. Dus op Hemelvaart heb ik doorgewerkt.

    Liefs Frederique

  2. Dat is mooi dat het goed gaat met de projectjes! Ik zag het vandaag idd toen ik inlogde bij moneyou. 2,7% Paar weken geleden ging het ook al iets omhoog. Ik weet niet waar het precies te maken mee heeft. Of het nou zo is dat iedereen rond deze tijd vakantiegeld krijgt en het daarop moet zetten, of dat ze het geld van de spaarders weer nodig hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.