Tijd voor een minimorfose

Voor wie het nog niet meegekregen had: de vloer ligt er inmiddels compleet in. Vanaf morgen mogen we gaan inrichten. De kamer hadden we al gedaan, maar de gang moet dus nog. Nu hebben we niet zoveel in de gang staan, dus dat is ook niet zoveel werk (of spanning in het wachten). Juist omdat een groot deel nu dus ineens (weer of voor het eerst) netjes is, heb ik zin om op te ruimen. Omdat ik ook wat achter loop met werk, moet ik m’n tijd wel een beetje gunstig indelen en heb ik besloten een minimorfose uit te voeren. Ik kreeg laatst het boek Minimorfoses van de Huishoudcoach en heb gekozen voor Ruim je bureaublad op.

In het kort komt dat op het volgende neer:
– Alles eraf en sorteren; opruimen waar het moet, niets laten liggen
– Bureaublad mooi schoonmaken
– Logische plek zoeken voor spullen die op het bureau mogen blijven staan
– Rest opruimen op de daarvoor bestemde plekken (andere kamers/kliko e.d.)

Daarnaast nog even de huidige stand van zaken vwb de uitgaven; het kon beter, maar ik zat qua tijd een beetje klem en dus heb ik gekocht:

– Magnetronmaaltijd voor mezelf + bakje kwark
– Warme maaltijd voor de bouwman, zodat hij het werk af kon maken

Daarnaast was het natuurlijk tijd om af te rekenen voor het legwerk, dus dat kwam er ook nog bij.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
  1. Ik wacht nog even tot het boek in de bibliotheek ligt.
    Het andere boek ook gelezen en warempel ook hier ligt voldoende schoonmaaktspullen op de etage.
    De stofzuiger is nu beneden omdat ik boven niet zoveel stofzuig.
    Zelfs mijn keuken is zeer modern, dus kaal en er ligt niets.

    Kun je vloermannen even doorsturen, nu ze bij jou klaar zijn? :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.