Dagje ‘rust’

Vandaag hebben we een dagje rust. Niet echt rust, want ik heb nog een aantal afspraken waardoor ik tot vanavond laat weg ben, maar we gaan vandaag niet naar de sportschool. Na vier dagen wel sporten, is het wel even lekker om thuis te blijven. Niet omdat ik geen zin heb, maar omdat ik wel voel dat mijn spieren ook wel wat rust kunnen gebruiken.

Bovendien kan ik de extra anderhalf uur ook wel gebruiken, want de BTW aangifte moet er vandaag ook weer uit, dat zal weer een behoorlijke aderlating worden. Nou ja, het hoeft dan pas over drie maanden weer. Dit weekend zit vol met verjaardagen en klussen en vanaf maandag wordt de vloer gelegd. Ik hoop dat er tussendoor ook nog even tijd is om wat uit te rusten, want daar ben ik echt wel een beetje aan toe!

Jullie nog leuke plannen dit weekend?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. Jahaa, ik dénk dat ik het huis ga ontvluchten … in mijn eentje – ben al 5 weken thuis met de kinderen en er volgen er nog 4 – mama is toe aan vakantie 😉

  2. Ja, lekker gewoon weekend vieren, dus niets bijzonders doen! Dat is het allerfijnst. Zaterdagochtend ga ik met mijn jongste zoon koffie drinken bij de Hema, daarna hardlopen.
    Op zondag weer hardlopen, en verder eigenlijk niks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.