Weekend is voorbij: tijd om uit te rusten?

Het is maandag en wat ben ik toe aan het weekend! Afgelopen weekenden waren behoorlijk druk met klussen, familiebezoekjes en bezoekjes van schilders, Marktplaatskopers en andere dingen die eigenlijk niet konden wachten. Deze week wordt niet heel veel anders, hoewel ik wel even bewust een paar momentjes voor mezelf in wil plannen. Daarom heb ik me voorgenomen mijn werk zoveel mogelijk binnen kantoortijden te plannen, flink te sporten (geeft een goed gevoel en ben je tenminste even heel ergens anders mee bezig) en wat leuke dingen te doen. Nu staat sowieso de Huishoudbeurs op de planning (gezellig dagje uit, we zijn geen huisvrouwen die met hutkoffers op wielen over die beurs stampen) en heb ik een avond cursus. Daarna niet hoeven werken zou een traktatie zijn 🙂 Vandaar dus ook even een kort blogje vandaag, want je begrijpt: het is nu éigenlijk werktijd!

Hoe was jullie weekend en hebben jullie nog speciale plannen voor deze week?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

11 Comments
 1. Ik heb lekker echt weekend gehouden. Niets gedaan, want niets moest… Deze hele week moet ik zes dagen werken en dan wil je niet al moe beginnen. Dus niet echt grote plannen voor de komende week. Maar we gaan wel beginnen aan een kleine verbouwing; het toilet wordt onder handen genomen. Alle tegels er uit, toilet en wastafeltje vervangen en dan alles weer mooi, fris en vooral nieuw… Hele klus, maar we nemen er de tijd voor hoor…
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

 2. Deze week is een rare week, want de kinderen hebben vakantie. Dus werken doe ik 's ochtends. En ik wil thuis een klus aanpakken. De kinderen hebben van mij ook elke dag een klus gekregen, zodat ze niet alleen maar zooi maken, maar het juist opruimen, uitzoeken of schoonmaken…

  Eigenlijk weet ik niet of er veel van terecht komt, maar afwachten hoe de week verloopt is altijd niks, dan heb ik een blll-week. Dus eigenlijk geen planning, maar wel wat gepland, hahaha.

 3. Ik kom er zelf steeds meer achter dat je echt tijd voor jezelf moet "opeisen". Als je dat niet doet is er altijd wel weer iets of iemand dat of die belangrijker is. Doen hoor!!!

  1. Niet echt, want ik heb soms drukke dagen waarop ik niet aan extra dingen toekom en dan moet ik de dagen daarna juist weer de 'vaste gewone' dingen doen. Maar ik heb wel eens dat ik dan bijvoorbeeld echt niets meer doe dan die paar vaste gewone dingen, gewoon omdat er ook niet heel veel meer uit mijn vingers komt. Dan ga ik b.v. daarna in huis aan het werk, opruimen oid. Ik vind schoonmaken meestal een straf, maar opruimen geeft echt voldoening.

 4. Ik zit midden in de carnavalsgekte. Nou ja, nu nog thuis, maar over een uurtje ga ik als duivelin de straten weer onveilig maken 😉

 5. Oh, dat klinkt druk! Onze kindjes waren van het weekend nogal dreinzerig, vandaag zijn ze een stuk gezelliger. Scheelt ook! En die kleinste ligt nu al een uur op zijn bed omdat ie op de wc deur had getekend met potlood. (Gelukkig met potlood)

  Ik ga genieten van mijn rust en even een bakje koffie doen.

  Veel plezier met sporten! Heerlijk even bijkomen op die manier!

 6. Hier een gek weekend achter de rug, zaterdag voor 2 weken boodschappen gedaan en s'avonds al de verjaardag van schoonmoeder een beetje gevierd omdat lief op haar verjaardag in Amerika zit.
  Gisteren is lief voor een kleine 2 weken vertrokken bah, nu met zoon een week vrij.
  Ik heb het wel dat ik soms moet bijkomen na een vakantie, vakantie ver weg met de auto,veel dingen gezien, veel dingen gedaan, uitpakken,inpakken,wassen enz. ben je thuis moet je weer helemaal opladen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.