Losse-eindjes-dag

De commotie van de afgelopen dagen begint duidelijk zijn tol te eisen op mijn planning. Mijn bureau is veranderd in een slagveld en dat geldt eigenlijk ook wel voor een deel van het huis. En mijn agenda klopt ook niet helemaal, dus ik ben een beetje overzicht kwijt. Vandaag is dus bij deze gebombardeerd tot losse-eindjes-dag, zodat ik morgen weer met een frisse start kan beginnen. Op de planning staan:

– was opruimen
– was 2 ophangen
– was 2 opruimen (mits droog)
– bureau opruimen
– keuken opruimen
– geleende fiets terugbrengen
– sporten
– werkklus afmaken
– mailbox legen en agenda vullen (hangt vaak samen)
– op zolder aan de klus
– MP-verkopen opsturen
– rekeningenoverzicht bijwerken
– paar boodschapjes halen
– vaatwasser leeghalen
– artikel schrijven
– nieuwe mysteryvisits inplannen
– optioneel: naar de stort

Sporten staat over een uurtje ingepland, de rest hoeft niet per se voor een bepaalde tijd, dus ik nu als de wiedeweerga de computer uitzetten en vast een vliegende start maken 🙂

Hebben jullie ook wel eens losse-eindjes-dagen, waarop je écht even wat losse eindjes weg moet werken, anders komt het niet goed?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

15 Comments
 1. ik moest gisteren echt dringend aan onze was beginnen, er lagen bijna 3 manden te wachten om opgevouwd te worden 🙂 door een druk weekend en maandag niet aan toe gekomen en dan is het ook een beetje chaos, heb gisteren een ganse dag in huis bezig geweest, gepoetst, opgeruimd, de was…
  Vandaag nog de strijk 🙂

 2. Regelmatig…de maand juni is een verschrikkelijke drukke maand voor ons en er ligt inmiddels een berg strijk…Succes met je losse eindjes!

 3. Wassen moet ik ook nodig gaan doen, bijna al mijn en klein meisje haar kleren liggen nog in een koffer 600 km verderop.

  Soms heb je wel eens van die dagen. Ze beginnen goed en heel de dag heb je de motivatie om van die rotklusjes te doen en aan het einde van de dag is alles weer helemaal spic en span, gestroomlijnd en klaar voor nieuwe dingen. Succes!

 4. Dat heb ik alle dagen. Elke dag kijk ik wat het allerbelangrijkste is en dat probeer ik te doen. En dan hopelijk nog één of twee dingen extra.
  Ik heb tijd zat, maar de energie zou beter kunnen.

  Groetjes, VeggieMo

 5. Ja, herkenbaar. Maar we hebben allebei voltijd werk en geen zin om het hele weekend eraan op te offeren, dus offer ik vaak mijn middagpauze op om dingen te regelen, en probeer ik elke avond een taak te doen (en manlief te overtuigen om ook een taak te doen).

  Siebrie

 6. Ik heb de naaimachine al zeker 2 weken geleden naar beneden gehaald om nog een rok te maken, en diverse kledingstukken te repareren. Brr. geen zin in. Iedere dag denk ik morgen…. 🙂 Nu weet ik zeker dat het pas na vrijdag wordt als oudste klaar is met de proefwerken. Succes vandaag.

 7. Ja ook ik heb dat vandaag.
  * de administratie doen
  * was doen
  * was strijken
  * bovenetage doen
  * Boodschappen doen.
  Ja want ik kwam er dus achter dat mijn man 150 euro aan benzine meer kwijt is in de maand dan ik gedacht heb. door steeds maar de drukte ben ik er vandaag eens goed voor gaan zitten. Mijn man heeft een eigen bedrijf( in de bouw) en dan merk je dat de kosten steeds hoger worden. Voor alle verzekeringen die je hebt en dan ook nog de gewone huisverzekeringen en de zkf en dergelijke. Dan kom ik er toch achter dat ik blij ben dat ik werk. We hebben geen kinderen dus daar zijn we geen onkosten aan kwijt. Ik ben wel iemand die graag iemand verwent en daar toch niet zo nauw in kijkt. Dus dat gaat nu echt veranderen.IK moet nu echt ook de touwtjes gaan aantrekken en dat vind ik niet erg hoor. Ik heb ook toen wij pas samnewoonden het heel minimaal gehad en ik weet dus wel heel goed hoe het moet. Maar ja als je het dan uiteindelijk wat beter krijgt ga je daar ook naar leven. En ik moet nu echt terug naar toen.Ik zie het als een uitdaging en ga er met vol vertrouwen in. Ik heb dus heel veel aan jullie blogs over consuminderen en ik weet dan ook heel goed dat ik het nog lang niet zo slecht heb, en dat besef ik me terdege.
  Dus bedankt voor al je input steeds, ik leer er heel veel van en kijk er steeds naar uit wat je weer publiceer. Dank je daarvoor en ik hoop je nog lang op deze site te kunnen lezen.
  groetjes en fijne dag

 8. Herkenbaar. Ook zul je waarschijnlijk vanavond met een tevreden gevoel op deze dag terugkijken. Allemaal klusjes die weer gedaan zijn, het huis weer schoon, de agenda weer vol… Morgen kun je goed aan de slag.

 9. Komt hier ook te vaak voor, dus heel herkenbaar. Heerlijk om af te strepen op zo´n lijstje, geeft altijd een fijn gevoel.

 10. Ik had vandaag ook een drukke dag, ik heb schapenwol gekregen en dat moest gewassen worden zodat ik het kan gaan gebruiken om te vilten. Pfff daar ben ik lang mee bezig geweest. Van half 9 tot 3 uur Daarnaast wilde ik ook nog even wat in de moestuin doen en omdat het mooi weer was wilde ik een was draaien en buiten latenlaten drogen.

  Meestal werk ik met lijstjes en steep ik af wat ik gedaan heb.
  Ben benieuwd of je alles afgekregen heb wat je van plan was te gaan doen.
  Groetjes Dreadlocks

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.