Ook een GTA-misser!

Via Zuinigaan werd ik op de GTA-actie van Edet geattendeerd. Leuk, want je mocht maar liefst 5 pakken Edet gratis proberen. Zij had net de verkeerde gekocht, dus ik maakte een foto van de pakketten die in aanmerking kwamen voor de actie, las de voorwaarden nog eens goed door en ging op pad. In de eerste winkel was het al raak: mooi!

Vervolgens thuis meteen de boel invullen, want het kan maar weg zijn. Bovendien is die Edet best duur en je schiet de kosten natuurlijk voor, dus des te eerder het weg is, des te eerder ook die betaling in gang gezet kan worden. Dacht ik. Bleek dat de actievoorwaarden nét voordat ik mijn pakken kocht aangepast waren. Dus in plaats van 5 pakken gratis, kreeg je er ineens ‘maar’ 1 gratis. Hartstikke mooi natuurlijk, maar niet als je net 5 pakken in huis hebt gehaald. Maar even een mailtje achteraan sturen of er niet nog iets van coulance is, of anders de overige pakken maar terugbrengen. Want proberen, graag, maar zonder zo’n actie ga ik gewoon weer voor het vertrouwde toiletpapier van de Action van 24 rollen voor €3,49…

Controleren jullie de voorwaarden van dergelijke acties vooraf goed? En heb je ook wel eens meegemaakt dat die ineens aangepast werden, waardoor je met zo’n soort probleem kwam te zitten?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

16 Comments
 1. Zucht…. Vorige week drinken gekocht met actiesticker. De volgende dag eens gekeken wat ik precies moest doen. Was de actie tot de vorige dag geldig! Dat drinken had ik anders echt niet gekocht. Weer een les dus. Ik hoop idd dat ze een soort van coulanceregeling hebben, want wat moet je met zoveel dure pakken? 🙁

 2. Ik heb nog nooit aan zo'n actie meegedaan, maar als ik het eens ga doen zal ik nu wel heel goed de actievoorwaarden lezen. Een gewaarschuwd mens…
  Waar ik zelf niet lekker van wordt zijn de advertenties in krantjes voor voordeelverpakkingen… Kom je in de winkel zijn ze net uitverkocht.. Maar ze hebben ze wel nog los in het schap liggen, massa's… Maar voor de gewone prijs natuurlijk. Ik vind dat misleidende reclame maken… Zorg dat er voldoende ligt als je een aanbieding hebt…!
  Ik wens je een fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. Ik heb er gisteren ook een mail tegenaan gegooid. Ik had al twee pakken terug gevraagd, maar een derde kon ineens niet meer. Later zag ik inderdaad dat de voorwaarden ineens waren aangepast, erg flauw! Vanmorgen had ik al antwoord dat ik van het derde pak nog een foto van de bon mocht insturen, als coulance. Dus waarschijnlijk mag de de 5 pakken nog terugvragen. Ik hoop het voor je, want anders is het wel heel zuur.
  Ik vond het al zo'n royale GTA, daar kwamen ze bij Edet ook blijkbaar ( laat) achter.

  1. Hierbij was het juist dat wie het eerste in de pan zat wél het maximale voordeel had 😉 Ik vond het eerst ook wel veel gedoe, maar merk dat het best wel op de boodschappen kan schelen en dat motiveert wel. Ik ga er natuurlijk niet apart voor rijden ofzo, maar ik neem regelmatig een lijstje mee met de dingen die ik gratis of met korting kan kopen en waar ik dan even op moet letten.

 4. Had hetzelfde probleem bij tweede verpakking die ik al gekocht had. Heb een A aan het huisnummer toegevoegd, toen werkte het wel 🙂

 5. om die reden doe ik er vaak niet aan mee. vind het te veel gedoe. kom ook eigenlijk alleen maar bij de B.as v/d H.eijden elke week, vriend bij de L.idl. andere winkels komen we erg weinig, dus is vaak te veel moeite voor een kleine korting. hou het dan liever bij mn vertrouwde producten dan een hoop moeite te moeten doen voor wat korting. hooguit als ik direct korting krijg zoals bij de lekker in het leven bonnen oid.

 6. Ik had een dag tevoren nog de bevestiging per mail dat ik echt! met vijf verschillende edet's mocht meedoen, maar nu zijn ze onverbiddelijk, regels veranderd en ik zit met vier te dure pakken edet, want normaal koop ik nooit iets voor de volle prijs. En ja, die actievoorwaarden mogen veranderd worden volgens hun regels. Maar zo flauw heb ik als deze actie van edet heb ik het nog nooit meegemaakt in de wereld van de geld terug acties:(
  Heleen

 7. Ik heb zo'n aanpassing ook nog niet eerder meegemaakt. Heb wel 4 pakken op tijd gekocht en ingediend en ook al de bevestiging gekregen dat ik ze binnen een paar dagen vergoed krijg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.