GTA-misser: het vervolg

Geld-Terug-Acties zijn leuk, tot ze ineens de voorwaarden veranderen, zoals het geval was bij de actie voor Edet toiletpapier. Gevolg: niet alleen ik, maar zo te lezen ook veel andere mensen zaten ineens met dure rollen Edet-papier, die ongetwijfeld even goed veegden, maar niet zomaar gekocht zouden worden als er geen Geld-Terug-Actie aan gekoppeld was.

Ik besloot er toch maar een (vriendelijk) mailtje aan te wagen en dat leverde gelukkig resultaat op. Ik krijg als het goed is toch nog een hele set vergoed. Dan moest die set wel gekocht zijn voor dat zij dat mailtje hadden verzonden, maar dat was zo, want ik had het dus net op en iets na de dag van de wijziging van de voorwaarden gedaan, dus wat dat betreft zat ik gelukkig goed.

Ik heb hieruit wel wat lessen voor de volgende keer kunnen trekken:

– Direct bonnetjes invullen/opsturen/wat dan ook (dat had ik nu wel gedaan, maar normaal laat ik ze ook wel eens liggen)
– Aan de bel trekken als er iets verandert, dat kan best wat opleveren
– De acties steeds opzoeken voor ik naar de winkel ga, zodat ik precies weet wat wel en niet mag

Het leuke is dat er zo net voor de feestdagen nog best een aantal acties zijn waar je aan mee kunt doen. Zo ga ik bijvoorbeeld nog op zoek naar:

Conimex oriental noodles
– Président mini snack
– Zuivelhoeve 450 gram Boer’n yoghurt
Knorr Sperziebonen Ovenschotel
Becel pro-activ
– Arla lactosevrije melk of yoghurt

De meeste moeten wel deze maand nog gevonden worden, maar dat komt vast wel goed. Wie kent er nog meer leuke GTActies die op het moment geldig zijn?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments
    1. Dat is een goede tip, daar staat inderdaad een handig overzicht. Ik heb me meteen even aangemeld 🙂

      Inmiddels ook de Sprite ergens kunnen scoren, de Conimex kon ik nog niet vinden, de sperziebonenschotel ook niet en de boer'nyoghurt evenmin…Maar ik blijf gewoon kijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.