Nieuwe actie: 80 euro cadeau bij gratis betaalrekening (op = op)

80 euro gratis

Deze actie is helemaal vers van de pers en aangezien de beschikbaarheid beperkt is, dacht ik: ik ga hem meteen online zetten. Wat wil het geval? Je kunt 80 euro gratis krijgen als je een betaalrekening bij OpenBank opent. In dit artikel vertel ik je precies hoe dit werkt en wanneer je in aanmerking komt voor die gratis 80 euro.

Hoe krijg je 80 euro gratis?

In het kort: als je als nieuwe klant een Open Betaalrekening opent en hier minimaal 300 euro op zet, krijg je in de eerste helft van december 80 euro extra op je account gestort.

Dit geldt alleen voor de eerste 2.000 nieuwe klanten. Bovendien moet je voor 2 november 2023 aangemeld zijn en voor 20 november voldoen aan de voorwaarden (lees: dan moet die 300 euro op je rekening staan).

Let op dat je bij het aanmelden de actiecode REKENING80 benoemt. Dit doe je in het veld ‘Actiecode’. Hierbij moet je ook de bijbehorende voorwaarden accepteren.

Wat staat er in die voorwaarden?

Ik heb de voorwaarden natuurlijk even voor je gecheckt en hier de belangrijkste punten voor je aangegeven:

 • Je moet een nieuwe klant zijn (en meerderjarig, woonachtig in Nederland, met postadres)
 • Je moet op tijd de rekening openen (zie hierboven)
 • De vergoeding wordt in volgorde van aanmelding toegewezen
 • De 300 euro moet minimaal blijven staan tot jouw 80 euro bonus gestort is
Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Hoe zit het met de rekening zelf?

Het gaat dus om een Open Betaalrekening. Hiervoor betaal je geen kosten voor het openen, aanhouden of annuleren. Je krijgt een gratis betaalpas, kunt gratis overboeken binnen de EU en de bank is 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar, mocht je dat fijn vinden.

Klinkt goed. Het is dat ik al klant ben, maar anders had ik zeker een account aangemaakt en die 80 euro gratis meegepakt. Een gratis betaalrekening kun je in Nederland niet zo gemakkelijk meer vinden. Bovendien is alles qua app en website gewoon in het Nederlands.

Zijn er verder nog addertjes?

Ook altijd fijn om te weten. Als je nog niet eerder van Open Bank hebt gehoord, dan is het misschien fijn om dit artikel te lezen. Dit gaat over een oudere (en duidelijk minder rendabele 😉 ) actie, waarin ik de voor’s en tegen’s ook nog even op een rijtje zet. Het belangrijkste om uit te stippen: Open Bank is een Spaanse bank en valt daarmee onder het Spaanse depositogarantiestelsel. Mocht er onverhoopt iets mee gebeuren, dan moet je daar aankloppen.

Fijn om te weten: deze bank maakt onderdeel uit van de Santander-groep, een enorm groot concern dat zowel in Europese landen als in China en Canada actief is.

Iets voor jou? Zorg dan dat je snel bent en bij die eerste 2.000 nieuwe klanten hoort. Dan heb jij straks weer 80 euro gratis in de pocket voor de feestdagen! Meld je meteen aan.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
 1. “Open Bank is een Spaanse bank en valt daarmee onder het Spaanse depositogarantiestelsel. Mocht er onverhoopt iets mee gebeuren, dan moet je daar aankloppen.”

  Lijkt me lastig in een vreemde taal op je strepen te moeten gaan staan, zeker in Zuid-Europa spreken ze beperkt Engels. Je kunt het dan zelf wel goed kunnen, maar in Visé kijken ze je al aan alsof je Kalaallisut spreekt, als je iets in het Engels vraagt. Hooguit een rekening in Vlaanderen.

 2. Haha, ik ga het niet doen, hoor. Maar de laatste tijd heb ik twijfels over mijn bank (ABN AMRO), omdat ze misschien over gaan op inloggen op je bankaccount met een tablet of smartphone en die heb ik niet. (En die wil ik ook niet hebben.)

  1. Handig om dit artikel hier eens over te lezen. Banken zijn in principe verplicht om hun materiaal toegankelijk te houden. Het niet hebben/willen van een tablet of smartphone wordt wel niet specifiek genoemd, maar ik zou het heel logisch vinden als het alternatief via de site blijft bestaan, zeker omdat dat een voorwaarde was waaronder je de rekening afsloot. Ik neem in ieder geval aan dat dat op dit moment zo voor jou wel werkt.

  1. Fijn dat het binnen is!! En voor zover ik het begreep: als je periodieke inleg gebruikt, dan moet je dat dus die zes maanden (je legt dan – minimaal – 6 maanden in) laten staan. Voor dat andere bedrag was er voor zover ik weet geen minimale tijd, behalve dan tot je de bonus binnen hebt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.