O ja, die feestdagen…

Toch apart. Het is over een maand al weer Oud en Nieuw en voor die tijd heb je nog Sinterklaas en Kerst. En toch dringt het nog niet echt door dat het al een feestdagenperiode is. Het kan met het weer te maken hebben; dat is nog heerlijk zacht. Het kan ook te maken hebben met dat ik bijna niet meer in de winkel kom. Dan krijg je natuurlijk helemaal niets mee van lichtjes, van bijzondere boodschappen, enzovoorts. Aan de ene kant is dat wel jammer, aan de andere kant is het ook wel heerlijk rustig. En omdat ik toch niet echt speciale vaste dingen heb voor de feestdagen, is het ook niet zo dat ik nu ineens iets misloop.

Ik geloof dat ik er nog maar even van ga genieten, de gekte zal toch nog wel weer op gang komen, vermoed ik. Want zelfs als je het niet opzoekt, kun je er op een gegeven moment bijna niet meer onderuit!

Merken jullie al veel van de aankomende feestdagen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

8 Comments
  1. ja heel erg veel. dochter is net 4. dus sinds nov naar school. pietengym, pietendiploma, schoen zetten, pepernoten bakken, zondag sint vieren, donderdag komt hij op scool, zaterdag nog bij scouting.. druk!!! en dat terwijl ze nog maar net naar school gaat.. we merken er dus dit jaar erg veel van. ook leuk maar ook enorm druk

  2. Ik merk er niet zo veel van, totdat ik vanmiddag in een tuincentrum was. Ik werd werkelijk verblind door alle glitter en glans en kerstbomen! Er was nog maar een klein hoekje voor plantjes over. Ook nog even in de kringloopwinkel geweest en daar was ook heel veel te koop voor de kerst. Heb je nog wat kerstversiering nodig, kijk dan daar eens. Enorm veel voor een prikkie :-).

  3. We lopen het zo'n beetje mis, omdat ik alleen eens per week in de supermarkt kom en verder niet naar winkels hoef.

    Gelukkig, want voor ons zijn het ook verdrietige dagen.

  4. Ik heb het idee dat als je kinderen hebt je meer met je neus op de feestdagen wordt gedrukt. Op school worden lootjes getrokken moeten er surprises gemaakt worden. En we vieren natuurlijk thuis ook nog Sinterklaas.

    Om Kerst maak ik me nog niet druk. Eerst Sinterklaas!

  5. We doen er niet zoveel aan, dus veel ontgaat me. Waar ik wel heel blij van werd zijn de medjoul dadels die ze nu bij de Lidl hebben. Die hebben ze alleen rond de kerst. Ze zijn duur, maar het is voor mij echt een gebakje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.