En zo is het alweer november!

Wat gaat de tijd toch ontzettend hard: het is gewoon alweer november! November is voor mij altijd een beetje een vreemde maand. Of vreemd, dat is ook niet echt het juiste woord. Meer zo’n soort tussenmaand. In september/oktober wil ik nog wel eens weg gaan en in december heb je natuurlijk weer alle feestdagen. En november hangt er dan een beetje tussenin. En is vaak ook alweer voorbij voor ik het door heb.

Dit jaar heb ik voor november wederom weer niet zoveel spannende plannen. Misschien nog even een weekendje weg, een paar feestjes en best een heleboel werk. Hopelijk blijft het weer zo heerlijk als het de afgelopen dagen was, want het hardlopen met dit weer is heerlijk en het zou fijn zijn als ik er een beetje in kan krijgen dat ik gewoon die 2 tot 3 keer in de week mee blijf pakken. Of tenminste één keer. Ik sta er nog steeds van te kijken dat die 5 kilometer eigenlijk niet echt een probleem meer is.

Verder hoop ik de kas weer even goed te kunnen spekken. Hoewel ik in de afgelopen tijd ook wel weer wat heb afgelost, merk ik dat ik echt wel weer even behoefte heb aan orde op zaken stellen. Dus weer aanpakken in en om huis, m’n werk op orde krijgen en financieel gezien weer even wat extra aansterken. Het gezond eten/leven gaat op dit moment best wel heel goed, dus dat is dan maar vast binnen. Ik had nog niet echt nagedacht over concrete doelen en was ook eigenlijk niet van plan om dat te doen, maar bedenk me nu dat het beter is om dat wél te doen. Dus in november ga ik:

1. Tenminste 6 keer hardlopen. Dat lijkt niet heel veel, maar het is niet de enige sport die ik doe, dus 6 keer vind ik uitdagend genoeg. En gisteren ben ik al geweest, dus die eerste is vast binnen.
2. Een leuk uitje doen, ook al is het koud/nat/sneeuwig/watdanook
3. De buffer met tenminste €500 verhogen. Er komt daar nog genoeg voor binnen, het is dan alleen even de kunst het niet uit te geven. Best een uitdaging als ik zie hoe het de afgelopen tijd is gegaan.
4. De aankoop van de nieuwe iPhone/een nieuwe laptop/een nieuwe computer tenminste voor deze maand uitstellen
5. IETS aan de administratie doen. Al is het maar één bonnetje inboeken.

En als bonus: dit lijstje daadwerkelijk op papier opschrijven, in het zicht leggen en het dus niet vergeten tot er over anderhalve maand weer eens iemand over begint.

Oké, het zijn misschien niet de meest uitdagende doelen, omdat ik van allemaal wel min of meer weet dat ik ze kán realiseren, maar ze zo opschrijven en het wel binnen een maand doen, dat is wél weer een uitdaging.

En verder hoop ik gewoon vooral dat november 2014 een maand wordt waarin ik lekker kan genieten van alle leuke en mooie dingen die er zijn. Dat het er eentje wordt die ik me achteraf nog wél kan herinneren 🙂

Hebben jullie nog plannen voor november? Of is het voor jullie misschien misschien juist wél een bijzondere maand?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
  1. Gisteren was Tobias jarig. Over 3,5 week ben ik zelf aan de beurt. En eind november vieren we ook al sinterklaas met de schoonfamilie. Dus hier gebeurt er vanalles in november 😉

  2. Zo'n idee heb ik ook altijd van november, grijs/grauw/druilerig… Maar hier wordt een nieuw kozijn geplaatst, zijn we een oude deur aan het opknappen, ben ik nog kleding aan het maken voor een mannenlijn voor weer een festival en hebben we nog een paar lekkere etentjes en uitjes staan voor het eind van de maand… Komt helemaal goed dus hier…
    Succes met je doelen, ze hoeven niet zo uitdagend te zijn, maar het lekkere is gewoon dat je straks weer een en ander kunt afstrepen…
    Fijne dag,
    Liefs,
    Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.