Lekker appen

Niet met Whatsapp, maar met de Marktplaats-app. Wat is dat ding toch makkelijk! Zeker nu het moment dat de boel écht te koop staat dichterbij komt en ik het huis dus vrij netjes moet houden. En met die app zet je dingen behoorlijk makkelijk op Marktplaats en het levert nog wat op ook. De eerste €20 is weer binnen en de eerste vierkante halve meter eveneens. Wel wordt het steeds lastiger om dingen te verkopen, omdat ik niet het hele huis (qua meubels) al leeg wil halen en de dingen die het makkelijkst te verkopen zijn en het meeste opleveren natuurlijk op een gegeven moment ook weg zijn. Misschien binnenkort maar eens in de schuur beginnen ofzo.

Ik heb er niet altijd zin in, maar merk wel dat ik vaak binnen een mum van tijd toch weer even twee of drie advertenties plaats. En als er dan van die dingen weer iets verkoopt, dan is het toch mooi meegenomen. Zeker nu ik qua geplande extra inkomsten alles weer voor 100% overmaak naar spaarrekeningen, is het fijn om dan eventuele niet-gebudgetteerde dingen op deze manier een beetje op te vangen.

Mijn spaaroverzicht laat nu mijn planning zien tot ongeveer eind oktober. Dan is de vakantie achter de rug en zou het me logisch lijken als de belastingdienst ook eindelijk uitsluitsel heeft gegeven. Als dat allemaal positief uitvalt, dan moet ik dan toch wel heel dicht bij mijn doel voor 2015 kunnen zitten. Dat zou wel een heel goed gevoel geven, want ik moet heel eerlijk zeggen dat het hebben van concrete doelen en daar ook naar toe werken toch wel even een poosje geleden is. Als er wat minder druk achter zit, dan schiet dat er toch wel bij in…

Heb jij druk nodig om je doelen te behalen? Of zet je je er sowieso wel voor in?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. Ik werk niet echt met doelen daar wordt ik onrustig van omdat het dan maar in mijn hoofd blijft zitten. Ik doe dingen gewoon op het moment dat ik ze wil en alles wordt gewoon gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.