Even uitpuffen

Dit weekend stond vooral in het teken van rust, bijkomen, rommelen en dat soort dingetjes. In de afgelopen maanden is het behoorlijk druk geweest, met name vanwege verjaardagen (veel!), de opmars naar een bruiloft en nog wat dingen. Net voor het weekend had ik mijn laatste ‘programmapunt’, om het maar even zo te noemen. Werk gaat gewoon wel door, maar het weekend hoefde ik even helemaal niets sociaals te doen.

En ik vond het heerlijk 🙂

Ik heb mooi even wat dingetjes in huis bijgewerkt, weer wat aan de administratie gedaan (die nog steeds niet af is, maar ik ben goed onderweg) en zondag heb ik lekker helemaal niets gedaan. Ja, gelezen, maar niets dat ‘moest’.

Vandaag wordt weer een onverwacht drukke dag. Ik wist dat ik aardig wat werk op de planning had staan, maar kreeg ook – een beetje last minute – te horen dat er een bezichtiging ingepland was, waar ik niets van wist. Mooi natuurlijk, elke kijker is immers een kans om te verkopen, maar het schopt mijn planning wel een beetje in de war. Gelukkig was het hier nog wel enigszins netjes van de open dag en moet ik vooral wat oppervlakkige zooi opruimen. En dan straks écht bijhouden 😉

Overigens begin ik nu wel wat aan de bezichtigingen te wennen en zijn ze niet meer zo extreem spannend als in het begin. Wel fijn, want anders zit je elke keer in zo’n enorme emo-rollercoaster, tenminste, dat heb ik dan. Nu ben ik inmiddels wel zover dat ik kan denken: leuk dat ze komen, ik hoop dat ze het mooi vinden en verder zie ik het wel. En het dan ook menen. Dat scheelt wel een hoop!

Hoe was jullie weekend? En wat zijn jullie plannen voor vandaag?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
  1. Hier een heerlijk weekend gehad met wandelingen met vrienden en honden, hockeywedstrijd van dochter en vanmorgen weer heerlijk door het bos gelopen met vriendin en honden..nu maar het huishouden een beetje doen en lunchen achter de pc;Fijne dag

  2. Een heerlijk rustig weekend achter de rug, Huishouden weer op orde en de kinderen die fijn buiten konden spelen door het zachte weer.

    heel herkenbaar van het rollercoaster gevoel ik heb dat elke bezichtiging weer gehad. Wij wilde dan ook heeel graag weg. Wij hadden de babyfoons van de kinderen aan staan en zaten zelfs bij de buren. Zo konden wij horen wat de kijkers voor op en aanmerkingen hadden en konden zo nodig nog dingen aanpassen voor een volgende kijker.

    Duimen dat dit de koper is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.