Je financiën goed geregeld – UITSLAG WEGGEEFACTIE

Een poosje terug kondigde ik al een leuke weggeefactie aan en het zou natuurlijk geen weggeefactie zijn, als er niet ook daadwerkelijk wat weggegeven werd 🙂 Ik had in de eerste instantie gezegd dat ik op maandag 7 november een trekking zou doen, bedacht me vervolgens dat ik dan een lang weekend weg was en waarschijnlijk niet toe zou komen aan een vroeg blog mét trekking en wijzigde de datum. Lonneke maakte daar terecht een opmerking over en omdat ik natuurlijk géén tijd genoemd had en inmiddels al thuis was, besloot ik de trekking toch gewoon vandaag te doen. Dat was immers de afspraak.

Ik vond online een leuke tool waarin je alle namen kunt invullen en dan een rad kunt draaien om zo willekeurig een winnaar aan te wijzen. Dat kwam stil te staan op…

Mandy!

Gefeliciteerd! Als je me even een mailtje stuurt met je adresgegevens (lekkerlevenmetminder [at] gmail [punt] com), dan stuur ik het boek zo snel mogelijk naar je toe! 

Niet gewonnen, toch lezen en dus zelf bestellen? Dat kan ook:

var bol_pml={“id”:”bol_1477487661810″,”baseUrl”:”partnerprogramma.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000058392955&”,”site_id”:”1222″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”link_name”:”bol”,”link_subid”:””,”image_size”:true,”image_position”:”left”,”width”:”250″,”cols”:”1″,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”,”border_color”:”#D2D2D2″,”letter_type”:”verdana”,”letter_size”:”11″};

Ik ben overigens weer bezig met een samenwerking voor een nieuwe winactie, dus mocht je nu niet gewonnen hebben; wie weet is de volgende actie dan wat voor je!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.