Sportieve uitdaging: mission accomplished

Allereerst: wat ontzettend leuk dat er zoveel mensen willen meewerken aan mijn nieuwe serie, Geld & Relaties! Ik heb inmiddels alle vragenlijsten verstuurd (mocht je iets niet gekregen hebben, check je spam/laat het aub even weten!). Lees je er nu pas over? Je mag je natuurlijk nog steeds aanmelden! Ik vind het best spannend om voor het eerst zo’n serie te maken, dus dan is het echt superleuk om te zien dat er ook mensen zijn die graag meewerken!

Nieuw doel: 10 km hardlopen

En van die ‘first’, ga ik meteen over naar een andere ‘first’. Sinds begin dit jaar staat er op mijn doelenlijstje dat ik ook graag 10 km wil hardlopen. Hardlopen is nooit echt mijn hobby geweest, maar sinds ik me in februari 2014 in een ‘spur of the moment’ opgaf voor de 5 km van de Ladies Run, terwijl ik nog geen minuut achter elkaar kon hardlopen, ben ik het wel regelmatig gaan doen. In de eerste instantie was het echt super om de opbouw te zien, daarna zwakte het een beetje af. Ik had nog wel eens 7,5 gerend, maar had toch wat moeite met echt drie keer per week trainen, zeker als mijn hardloopbuddy niet beschikbaar was. Niet dat ik het helemaal niet meer deed, maar ik had wel een beetje het gevoel dat ik niet verder kwam.

Tot deze week. Ik had met mijn nieuwe hardloopbuddy al eens gepraat over een eventuele nieuwe run, zodat we iets hadden om voor te trainen. En toen kwam zij ineens met 10 kilometer, over iets van twee maanden. Ieks! En dat we meteen maar even een rondje moesten doen waarmee we op de 10 km zouden komen.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Kapot! Maar voldaan 🙂

Ik heb me ingesteld op een lang rondje, het was een nieuw rondje, dus ik kende de weg ook niet (wat overigens best helpt in gewoon doorgaan). Ik ging op gegeven moment compleet op stil (want: geen extra energie verbruiken), ik ging bijna kapoet, vervolgens ging ik ‘erdoorheen’, was het heerlijk en uiteindelijk begon m’n lijf toch te protesteren en was het tijd om uit te lopen. Maar: ik heb voor het eerst 10 kilometer hardgelopen! En daar ben ik best wel heel trots op! Nu weet ik dat ik het kan en kan ik dit doel in principe van mijn lijstje strepen én me met een gerust hart opgeven voor een hardlooptocht van 10 km!

Tijdens en voor het rennen dacht ik echt steeds: ik ben bang dat het niet lukt, maar als ik de uitdaging niet aan ga, dan kom ik ook nooit verder. Uiteindelijk heb ik het wél gedaan en mijn verwachtingen ontzettend overtroffen. Het is dat ik nog steeds overal spierpijn voel, anders deed ik geloof ik nog even een rondedansje 😉

Heb jij ook wel eens van die momenten dat je je bewust bent van je angst ergens voor? En er dan ook bewust voor kiest om ergens doorheen te bijten, waar je vervolgens de vruchten van plukt?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Bewaren

Bewaren

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.