Van No Spend November naar Oneindige Overvloed

Oneindige overvloed 8-daagse

November. Jarenlang is het voor mij een beetje een nietszeggende maand geweest. De vakantie is dan al lang geleden, de kerst staat voorlopig nog niet voor de deur. Het is alleen koud en grijs. En No Spend November, natuurlijk. Daar wil ik vandaag graag wat over delen. Want ik doe er nu écht niet meer aan mee. Sterker nog: samen met Christel van Het Rijke Wijf organiseer ik dit jaar iets dat me veel beter past!

No Spend November…

Daar heb ik jaren aan meegedaan. Een maand niets extra’s uitgeven, back to basics, bewust omgaan met mijn inkomsten en uitgaven. Op zich niets verkeerds mee, maar toch begon het de laatste jaren wat te wringen.

Vorig jaar merkte ik dat pas echt heel goed; toen gooide ik er al een twist in. Want hoewel ik helemaal vóór bewust met je geld omgaan ben, en zelf ook het liefst alleen geld uitgeef aan de dingen die écht belangrijk zijn, kreeg ik steeds meer het idee dat ik dat doel met een No Spend November juist voorbij schoot.

Die maand bezorgde me vooral een schaarstemindset, waardoor ik misschien meer overhield dan ik in een reguliere november zou doen, maar tegelijkertijd alle routes naar extra overvloed afsloot.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Supersnelle actie

Nu kwam dit toevallig ter sprake in de Money Mind Academy en daar zei Christel precies wat ik voelde. Zij liep daar ook tegenaan en zou ook veel liever een andere insteek hebben. We besloten daar even over te sparren en kwamen met de Oneindige Overvloed 8-daagse.

Jawel, in een periode waarin ik eigenlijk beter met m’n benen omhoog kan zitten, moest dit er gewoon uit.

Ik ga er niet te veel over vertellen; je kunt het allemaal hier lezen. Maar doe het wel snel; we beginnen namelijk aanstaande woensdag al!

De eerste 40 aanmeldingen zijn al binnen én meer dan de helft van de VIP-plekjes zijn al vergeven, dus blijkbaar zijn wij niet de enigen die hier behoefte aan hebben 😉

Je bent van harte welkom om mee te doen; aanmelden kan hier.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.