Mijn eigen Money Mindset-kaartenset in de winkel!!

Het is eindelijk zover: mijn Money Mindset-kaartenset ligt in de winkel. Na maanden voorbereiding mag het resultaat er zijn.

‘Koffie?’ – eind maart 2023 kreeg ik een mailtje met die onderwerpregel. Van een uitgeverij. Zij wilden graag een kaartenset over money mindset maken, of ik eens vrijblijvend in gesprek wilde om te zien of een samenwerking mogelijk was. Als je me hier al wat langer volgt, dan weet je: ik heb een enorm zwak voor drukwerk én voor kaartensets. Dus: JA! En nu, een paar maanden later, is het zover: de set is af, bijna in Nederland en nu al te reserveren!

Stuiteren

Heel eerlijk: ik ben sowieso al weken aan het stuiteren. Eigenlijk al vanaf het moment dat ik de mail in mijn mailbox vond. Maar zeker ook na het eerste gesprek met de uitgeverij (die zoooooveel mooie boeken heeft als je een beetje into persoonlijke ontwikkeling bent). En natuurlijk toen de eerste opzetjes van de vormgever binnenkwamen. Toen ik eindelijk de najaarsaanbieding (dat is het boekje dat uitgevers naar bijvoorbeeld boekhandels versturen met alle informatie over de nieuwe boeken die uitkomen) binnen had en die cover dus ook daadwerkelijk met anderen mocht gaan delen. En al helemaal toen ik vorige week hoorde dat de set niet pas op 27 december in de winkel zou liggen, maar al op 6 december. En dat hij nu al te reserveren is.

Ideaal natuurlijk, want hoewel we natuurlijk de start van het nieuwe jaar (met daarbij behorende financiële voornemens) in ons hoofd hadden met het plannen, is het nóg veel gaver dat de set nu ook kan dienen als verlaat Sinterklaascadeautje, kerstcadeautje of relatiegeschenk. Win-win-win.

Over dat hele proces deel ik trouwens ook veel meer in deze podcastaflevering:

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Money Mindset-kaartenset?

“Zijn het dan ansichtkaarten die je kunt opsturen?” Die vraag kreeg ik een aantal keer toen ik vertelde over de Money Mindset-kaartenset. Snap ik, voor ik helemaal in de wereld van kaartensets dook, had ik dat ook gedacht.

Maar nee, dit is een kaartenset die je idealiter helemaal compleet houdt. Je kunt er een kaartje uittrekken op het moment dat jij behoefte hebt aan inspiratie. In het bijbehorende boekje vind je vervolgens een opdracht, een inzicht of inspiratie.

Samen helpen die je om te ontdekken waar jouw ideeën over geld, rijkdom en financiën vandaan komen. Als je dat namelijk weet, kun je de gedachten die je belemmeren ook ombuigen en anders met geld om leren gaan.

Nieuwsgierig? Op deze pagina vind je ook een inkijkexemplaar.

En nu… promotie!

Nu gaat er weer een hele nieuwe fase in: onder de aandacht brengen, mensen kennis laten maken met deze mooie set, hitlijsten bestormen 😉 Dat is voor mij echt weer compleet nieuw, omdat ik niet eerder op deze manier met fysieke producten heb gewerkt. Maar wel heel leuk om dit proces ook weer in te gaan en er vooral heel veel plezier in te hebben. Ik kan niet wachten tot ik ‘m straks (dat wordt eind november) voor het eerst zelf fysiek in handen heb en ik kijk uit naar alle nieuwe kansen die dit weer met zich meebrengt.

En als je leuke ideeën voor me hebt, laat het dan zeker even weten 🙂

P.S. Ook leuk voor jou of als cadeau? Je kunt de set hier inkijken en reserveren – dan krijg je ‘m op de dag van publicatie (6 december) in je brievenbus!

P.S.2 Denk je dat dit leuk is voor jouw publiek? Deel ‘m dan gerust en gebruik dan zeker even je eigen affiliatelink van bijvoorbeeld Bol of Amazon!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.