Rustig weekendje!

Even een rustig weekendje, lekker! Tenminste, voor wat werk betreft dan. Privé was het alles behalve rustig; ik heb gisteren niet eens een blogje kunnen schrijven! In verband met de aanstaande visite heb ik uren in de keuken gestaan; gehaktballetjes gemaakt, soep, pindasaus, salade, gevulde eieren, wraps, boterhamworst met augurk, appeltaart, koek: de hele mikmak. En nu blijkt dat ik er waarschijnlijk de hele week nog van kan genieten, want veel meer dan taart en wat chips is er niet gegeten. Nou ja, in ieder geval lekker voor vanavond en ik ben blij dat ik me niet scheel heb gekocht aan allerlei dure kant-en-klaar dingen!

Ik wens iedereen nog een fijne zondagavond!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
 1. O,jee vervelend is dat 8o(
  Dan weet je dat voor de volgende keer .
  Alleen chips en gebak.Was iedereen aan de lijn?
  Argh ik sta me in plaats van jou te ergeren hahaha
  Heb je daar de hele tijd voor in de keuken gestaan.

  Dikke knuf

 2. Dank je! Ik weet niet of ze aan de lijn waren, maar ze gingen gewoon eerder weg dan gepland, of hadden minder honger dan verwacht 😉 Nou ja, wij hebben gisteren nog heerlijk gesmuld van de kleine hapjes die over waren. Vandaag lekker wat extra kleine gehaktballetjes met gebakken aardappels en huzarensalade op het menu en dan is er al weer een beetje op 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.