Genomineerd voor de VIDM-Award! Stem je mee?

stem je mee op de vidm award

Wist jij dat amper een kwart van de experts die in de media verschijnen vrouw zijn? En dat dat aantal maar héél erg traag toeneemt? Dat is de reden dat het platform Vaker in de Media (VIDM) de Vrouw in de Media-Award in het leven heeft geroepen; een prijs die én aandacht voor dit onderwerp vraagt én vrouwen die al zichtbaar in de media zijn in het zonnetje zet. En ik kreeg eind 2022 een enorme verrassing: ik ben namelijk voor deze prijs genomineerd! Wil je op me stemmen? Dat kan hier (tot en met 14 januari). Ik sta als vierde genoemd.

“Hoe ging dat?”

Naar aanleiding van de nominatie mocht ik vandaag langskomen bij RTV NOF, een plaatselijke radio- en tv-zender, met een studio in het naburige dorp. Daar werd me gevraagd hoe dat eigenlijk ging, die nominatie.

Nu was daar geen tijd om er heel uitgebreid op in te gaan, maar ik moest er bij het schrijven van dit stukje wel weer even aan terugdenken. Het was denk ik net voor de kerst toen ik samen met mijn man op de bank lag. Hij zat iets te kijken dat ik vast niet zo interessant vond, want ik was even mijn mail aan het checken.

Daar was het, zo op een willekeurige avond: een mailtje dat ik genomineerd was voor de Vrouw in de Media Award voor de provincie Friesland!!!

En dat ik mijn mond erover moest houden tot 1 januari, 6:00 uur, als het persbericht erover gepubliceerd werd.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Enorm dankbaar en blij

Je begrijpt: mijn avond kon niet meer stuk. Ik zet me al sinds 2010 op allerlei manieren in om meer financieel bewustzijn te creëren. Regelmatig ook door het delen van de grote missers die ik daarin zelf heb gemaakt. Ik denk even terug aan de woekerpolis, de geweldige veilige en ideale (yeah right) spaarhypotheek, en kleinere missers als het geld besparen door zelf wasmiddel te maken.

Ik heb er inmiddels een betaald aanbod in ontwikkeld, maar bied ook nog steeds heel veel gratis content aan. Hier, maar ook bijvoorbeeld via de Money Mind Podcast.

En op zo’n moment voel ik me extra dankbaar en blij. Dat mijn inspanningen gezien en erkend worden, maar ook dat het thema weer een extra platform krijgt. Want dat is wat mij betreft altijd belangrijk, maar juist in deze tijd ook nog eens extra hard nodig.

Als je dat ook vindt, dan wil ik je vragen om even 10 seconden de tijd te nemen om ook op mij en mijn missie te stemmen. Dat kan hier (motivatie invullen mag wel, maar is niet verplicht).

Alvast enorm bedankt! En… ik houd je op de hoogte van de uitslag!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.