Erop of eronder

Vandaag is het de eerste van de nieuwe maand; normaal gesproken een mooi moment om vast weer even vooruit te kijken. Dat plan ik deze keer toch liever even wat later in. Wat is het geval? Ik heb een aantal last minute opdrachten gekregen, waardoor mijn productiviteit van vandaag eigenlijk bepaalt of ik de rest van de week (+ evt. weekend) moet stressen, of dat ik er gewoon op een redelijk ontspannen manier van kan genieten.

Voor mij dus vandaag even geen blogjes lezen (ik haal het allemaal in!), geen bezoekjes aan gossip-sites en niet elke minuut mijn e-mail bekijken. Deze dat staat voor mij in het teken van optimale productiviteit, erop of eronder! Ik heb voor mezelf vijf ‘grote’ doelen gesteld. Ik ga er vanuit (The Secret 😉 ) dat ik ze morgen allemaal af kan strepen. Om mezelf een extra stok achter de deur te geven, noem ik ze hier:

1. Spullen verplaatsen naar zolder (staan nu nog in de gang)
2. Tekstcontrole voor klant
3. Kleine vertaling
4. Grote vertaling
5. Onderdeel van marketingcampagne uitwerken

Daarnaast zijn er een paar andere dingen die sowieso elke dag moeten gebeuren, dus hoewel dit misschien weinig lijkt, is het best behoorlijk wat.

Hebben jullie nog speciale plannen voor vandaag?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

8 Comments
  1. Mijn huis schoonmaken, woensdag en vrijdag zijn mijn vrije dagen. Ik werk 3 dagen per week en de overige 2 zijn huisschoonmaakdagen en vrijwilligerswerkdagen.

  2. yep, aangekomen op kantoor en warm geworden en toen heerlijk aan de slag gegaan met werkdingen en misschien ligt het aan het weer, maar ik ben giga productief vandaag. blijf je lekker warm ook. lol. succes met je doelen!
    Lavender

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.