Bijna weekend

Jullie hadden het misschien al gemerkt: dit was nogal een drukke week. Of ‘is’, want hij is nog niet voorbij. Het grootste deel wel, dat scheelt. Ik wilde vandaag nog even flink doorwerken en dan het weekend een beetje vrij houden. Dat komt mooi uit, want we hebben besloten om toch samen sinterklaas te vieren. Niet groots, maar gewoon, met een kleinigheidje voor elkaar en vooral veel lekkere hapjes. Leuke film erbij en mijn avond is helemaal goed. Zometeen eerst maar even boodschappen doen, zodat ik vanavond misschien vast het één en ander klaar kan maken. Nu is de druk nog iets minder en als ik tot morgen wacht, zul je zien dat ik weer voor de kant-en-klaar dingetjes ga. En aangezien de rekening er op het moment niet al te florissant bij staat (een uitgave gedaan die eigenlijk van de spaarrekeningreserve moet, maar ik wil het van de spaarrekening halen zo lang mogelijk rekken), is dat echt wel een beetje nodig.

Gaan jullie dit weekend (of met Sinterklaas) nog iets bijzonders doen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. Heerlijk, zo met z'n tweeen Sinterklazen.
    Bij ons komt de Sint ook, hopen we. We hebben 'm verzocht om de kadootjes zaterdagnacht maar door de schoorsteen te proppen. Dan zitten we niet de hele zondag met twee stuiterende kinderen. Kunnen ze lekker de hele zondag met hun kadootjes spelen.
    Fijne Sint gewenst!

  2. Wij vieren al jaren samen sinterklaas. Met kleine praktische cadeautjes en gedichtjes. Het uitpakken duurt niet lang,maar is altijd lachen. Groeten Izerina

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.