Gratis eten

Gisteren heb ik weer boodschappen gedaan en tot mijn grote verrassing vond ik weer een paar dingetjes die op mijn ‘gratis boodschappenlijstje’ stonden: dit keer waren de Loempia’s omelet/spek van Beckers er wél, evenals de frikandellen en de paddestoelensoep van Bertolli. Voor al die dingetjes heb ik een bon om geld terug te vragen. Een ‘cadeautje’ ter waarde van €5,47! De bon voor Bertolli zit al in een envelop, die van Beckers bewaar ik even tot ik ook de andere producten heb kunnen vinden. Je kunt namelijk in totaal vijf aankoopbedragen terugkrijgen: van frikandellen, hamburgers, kroketten en twee soorten loempia’s. Ik houd de bonnen wel op mijn bureau, zodat ik het niet ga vergeten.

In ieder geval liggen er nu twee heerlijke loempia’s in de pan, die gaan er met dit koude weer wel in. Ik zal verder ook dit weekend mijn lijstje weer eens bijwerken. Ik gebruik daar meestal deze website voor.

Doen jullie op deze manier ook wel gratis boodschappen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

12 Comments
 1. Ja dat doe ik ook! Bij de drogisterijen hebben ze vaak ook acties met bepaalde producten. Tandpasta, scheermesjes, daar maak ik ook regelmatig gebruik van. Het eten smaakt dan vaak extra lekker als het gratis is!

 2. Ik gebruik wel kortingsbonnen.Jarenlang hadden we een nee-nee sticker op de deur. Dan misten we de korting. Ik heb lang getwijfeld,maar neem nu toch weer de reclame krantjes. Groeten Izerina

 3. Ik doe eigenlijk ook alleen maar de AH coupons of iets wat je ECHT gratis kunt ophalen (zoals laatst de Paradontax of de ES pizza).
  Ik ben altijd huiverig voor de 'geld terug' acties. Ik ben dan bang dat ik het vergeet. En anders duurt het zo lang. Gevoelsmatig is het dan voor mij niet gratis…
  Wel goed van jou dat jij dat 'uit kunt schakelen'.

 4. Ja, sinds kort. Helaas had ik de van de johnson crusli actie de verkeerde verpakking gekocht, en kreeg dus mijn geld niet terug. Vanmorgen de Lu Cotedor actie gedaan en wel gekregen. Helaas vind ik bij "mijn' AH niet altijd de producten van de acties. Ik gebruik wel een extra e-mail adres voor dit soort acties, zodat ik geen reclame etc. krijg ik mijn gewone e-mailbox. Bespaarma(atje)

 5. Ik snap niet zoveel van die site… Moet je je daar eerst voor aanmelden? Ik wil ook graag meer gebruik maken van kortingsbonnen en refundacties! Leuk blogje!

 6. Je hoeft je niet aan te melden; die site geeft een overzicht van de acties die op het moment lopen. Dus wat ik doe: ik kijk wat er nog geldig is, noteer wat er voor nodig is (speciale actieverpakking, originele kassabon, etc.) en voeg dat bij mijn boodschappenlijstje. Zodra ik dan iets vind (want je hebt niet alle dingen overal), dan neem ik het mee. Mocht ik twee dingen vinden die ik beide met originele kassabon in moet leveren, dan reken ik dat even apart af. Eerst vond ik dat extra gedoe en ging ik dan later nog een keer, maar eigenlijk valt het best mee en is het pas gedoe om 2x te gaan (en het risico te lopen dat iets al weg is), dus nu doe ik het gewoon op deze manier.

  Ik stuur de bonnetjes ook altijd direct op, zodat ik het niet vergeet. Als je e-mailadres of telefoonnummers in moet vullen, dan pak ik het nummer van een simkaart die niet meer werkt en een oud mailadres dat ik niet meer gebruik. Zo heb ik er verder ook geen last van.

 7. Ja leuk, ik doe dat ook! En het smaakt zeker lekkerder 😉 Ik ben eigenlijk pas begonnen na de gratis euroshopperpizza van AH en kreeg toen goed de 'smaak' te pakken!

  Afgelopen toch nog zo'n 20,- aan gratis producten geprobeerd (heb alleen nog niet al het geld terug mogen ontvangen, dat is het nadeel, gaat enige tijd overheen).

  Succes met je blog, vind hem erg leuk om te lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.