Leuke tips voor een goedkope kerst

December wordt over het algemeen meestal gezien als de duurste maand van het jaar. Nu ligt het er natuurlijk sowieso aan wat je allemaal doet, maar vanwege de feestdagen (=vaker thuis, meer tijd om b.v. te winkelen, vaker verwarming aan) blijft het een wat bijzondere maand. Wij zijn dit jaar met kerst niet thuis; we gaan net wat voor de kerstdagen op vakantie (ik zal wel proberen wat blogjes klaar te zetten!). Voor wie wel thuis is, vond ik dit artikel met leuke tips voor een goedkope kerst.

Hebben jullie nog speciale plannen voor de kerst, om het wat zuiniger aan te doen of juist wat luxer?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. Wij doen meer aan sfeer dan aan luxe dingen/eten met kerst. De versiering is al heel oud,maar dat heeft juist zijn herinneringen.Ik bak lekkere broden en appeltaart. En we eten eenvoudig. Het zijn de spelletjes of fijne gesprekken met bezoek,die kerst vaak goed maken. Groeten Izerina

  2. Wij doen het dit jaar wat rustiger aan en ik vind het heerlijk. Andere jaren kwamen de kinderen met aanhang hier en wij betaalden alles. En ze kregen ook nog een mooi cadeau. Wij vierden het uitgebreid en ook oud en nieuw werd hier gevierd. De dertiende maand van Husband ging er aan op.

    Dit jaar zijn wij eerste Kerstdag met z'n tweeen en tweede Kerstdag vieren wij het bij oudste zoon.De kosten delen wij.

    Dus dit jaar houden wij voor het eerst geld over.Eerste kerstdag halen wij wat hapjes, filmpje erbij en ik ben een tevreden mens.

    Liefs Frederique

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.