Berichtje tussendoor: red de hamsters!

Even een berichtje tussendoor: ken of ben jij iemand die nog een of meerdere hamsters of knaagdieren op kan vangen? Meld je dan a.u.b. zo snel mogelijk bij Papegaaienpark Veldhoven. Op Telegraaf.nl las ik namelijk vandaag dat er nog onderdak gezocht wordt voor zo’n 1500 hamsters en andere kleine knaagdieren. De diertjes die voor dinsdagavond geen onderdak hebben gevonden, worden gedood en als voer gebruikt voor b.v. roofvogels en slangen.

Gelukkig zijn er al een aantal acties op touw gezet om de diertjes een thuis te geven, ook daar kun je terecht voor vragen/aanmeldingen. Zie o.a. deze topics op het Hamsterforum:
Red deze hamsters!
5900 verwaarloosde knaagdieren gered

Ken je iemand die hierin misschien ook iets kan betekenen, stuur het dan a.u.b. door. Elk diertje dat op deze manier gered kan worden, is er één!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. Ik ben helaas allergisch voor ze, dus ik kan ze niet opvangen. Maar ik heb je blogje wel op twitter gezet, in de hoop dat er wat meer mensen dit zien die wél kunnen helpen =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.