Weggeefweek

Afgelopen week was een behoorlijk drukke week. Hoewel ik tussendoor gelukkig wel wat blogjes heb kunnen lezen, kwam het er bijna niet van om er eentje te schrijven. Voor mij stond deze week vooral in het teken van weggeven. Ik had weer flink opgeruimd en kon daarna heel wat mensen blij maken met:
– Boeken
– Tijdschriften
– Zelfgekweekte champignons (want ze gaan goed!)
– Boekenkast
– Kaarsenhouders
– Stickervellen

En nog een paar dingen die ik me nu niet eens meer kan herinneren. En hoewel het helemaal niet de bedoeling was, kreeg ik deze week onder meer wat leuke plantjes voor mijn moestuin! Ze moeten nog iets verder groeien voor ze daadwerkelijk de volle grond in kunnen. Het is dus even afwachten of er ook wat lekkers aan komt.

Om niet in de verleiding te komen het huis weer vol te stouwen heb ik de markten op Koninginnedag overgeslagen. In plaats daarvan zijn we gezellig op familiebezoek geweest, minstens zo leuk!

Het bevalt me wel goed zo, steeds meer ruimte en steeds minder zooi. De mooie dingen komen zo veel beter tot hun recht en ik merk echt al dat het opruimen en schoonmaken sneller gaat. Tel daarbij op het goede gevoel dat je krijgt als je dingen weggeeft en je zult begrijpen dat dit ondanks alles een fijne week was.

Krijgen jullie ook altijd zo’n goed gevoel van dingen weggeven?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. Haha, dat zei ik net al in mijn eigen blogje. Ik vind het heel fijn dat mijn spullen ergens anders nog goed terecht komen. Ik ga dinsdag weer een vrachtje brengen, want de weggeefwinkel waar ik mijn spullen breng had even vakantie. Stond ik daar met mijn zware tassen, die kon ik toen weer thuis gaan brengen, gelukkig is het niet al te ver. Mijn tassen zijn inmiddels alleen nog zwaarder geworden.

    Liefs, Haagje

  2. Die boekenkast moet ik hier eerst maar zien te krijgen, want nu zitten mijn boeken in een verhuisdoos xD en eerst slingerden ze door de hele kamer – op de grond!
    Ennuh… weggeven is geen optie, want én boeken die ik herlees, én van mijn opa geweest, dus te veel emotionele waarde. (mooi meegenomen dat opa en ik dezelfde smaak in boeken hebben xD)

    Maar ik denk er wel aan om wat kleding weg te geven, ik heb gewoon te veel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.