Opruimen en schoonmaken tijdens verbouwing

Opruimen vind ik op zich nog wel leuk, schoonmaken is nooit echt mijn roeping geweest. Maar tijdens de verbouwing lijken beide soms nóg vervelender/nuttelozer te worden. Je hebt het net aan de kant en prompt wordt het weer verstierd. Hetzij door stampende bouwvakkers, hetzij door die nieuwe voorraad werkmaterialen die nodig is.

In zo’n tijd moet ik echt mezelf er toe zetten gewoon alles goed bij te houden, zodat het steeds ook alleen een kwestie van bijhouden blijft. Omdat ik vandaag vanwege hoofdpijn niet echt veel gedaan krijg, ben ik nog wat bezig geweest met mijn 1-juli-project. Zometeen nog even naar boven om wat aan te vegen en dingen weg te gooien. Het verschil zal ik daar deze week dan wél zelf merken; klussen gaat wel weer veel makkelijker zonder rotzooi…

Schoonmaken tijdens verbouwen… gewoon door laten gaan, of de boel de boel laten?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. Wij hebben vele keren verbouwd en ik bleef het stof afnemen elke dag 1 keertje dan kon ik me er niet aan ergeren:)
    Succes met de verbouwing en mijn motto is het wordt eerst een zooi en dan wordt het mooi:)

  2. We hebben eens de badkamer totaal gestript en opnieuw opgebouwd in ons huisje van nog geen 100 m2. Ging natuurlijk weer niet als gepland en na een maand zaten we nog met de tegels in de woonkamer. Ik zorgde dat gewoon een deel van de woonkamer leefbaar was.

    Beetje bijhouden deed ik wel bijna dagelijks. Maar gewoon even met de franse slag, anders blijf je bezig.

    Heel veel sterkte met verbouwen en je hoofdpijn, hopelijk is het al minder!

  3. Wij hebben acht jaar lang verbouwd … en toch zou ik aanraden om het een béétje bij te houden – en toch op z'n minst de leefkamer (van het moment) wat op orde te houden – kwestie van toch érgens een toevluchtsoord te hebben – succes !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.