Ongezond, niet-consuminderig, maar leuk weekend

Afgelopen weekend heb ik heel veel kunnen doen, heerlijk was dat. Ik heb het meeste van mijn werk bijgewerkt, ik zit inmiddels op het vertalen van 62 teksten, de was is gedaan, het huis was weer lekker schoon en we hebben ook nog lekker een dvd’tje kunnen kijken. Gezellig en productief dus.

Op het gebied van consuminderen en eten was het wat minder: we hebben vier dagen achter elkaar afgewisseld tussen patat en pizza en we hebben nog een aantal dingetjes voor het huis gekocht. Wel dingen die echt nodig waren, zoals lampen die we nog niet hadden, maar waar wel een stroomdraadje voor uit de muur kwam. Het leuke hiervan was wel weer dat dat bijna allemaal kon dankzij de extra reserveringen die ik al een tijdje op de gezamenlijke rekening apart had gezet. Hoewel het natuurlijk in feite niet anders is, voelt het dan toch alsof ik niets uitgegeven heb, omdat mijn doelen e.d. vooral te maken hebben met mijn eigen spaarrekeningen. Wat dat betreft zit ik dus nog helemaal op schema: deze maand niets voor mezelf uitgeven, om zo moeiteloos de vloer te kunnen betalen.

Vandaag gaan we gewoon weer naar de sportschool en vangt het gewone werkleven weer aan. Dan is er gelukkig een stuk minder tijd om ongebreideld te shoppen voor huisdingetjes!

Hebben jullie ook een fijn weekend gehad?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

5 Comments
  1. Van 47 naar 62 teksten in ong 2 dagen. Dat is geen slechte score als je het zo bekijkt. Maar het lukt je vast wel.
    Ik heb het ook een beetje, dat geld uitgeven. Het gaat er best snel uit, maar dat komt allemaal uit een potje waar ik al 1,5 jaar voor gespaard had. Dus ik voel het niet echt. De grootste uitgave komt nog, die ga ik wel een beetje voelen denk ik, want daarna is m'n potje bijna leeg: een grote bank…

  2. Oei! Als je er al lang voor aan het sparen bent, voel je het minder, maar ik merk wel altijd dat het toch minder prettig is als het potje bijna leeg is… Net of je al die tijd hebt kunnen denken dat er een reserve was (terwijl die toch voor een bepaald doel was), en dat dan ineens stopt. En ik ga gewoon hard door met mijn teksten, alles wat binnen is, is binnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.