Nieuwe buzzeractie: RoC Repulpant Éclat

Blijkbaar behoor ik tot een aantrekkelijke doelgroep, want ik mag weer buzzen! Dit keer gaat het om RoC Repulpant Éclat, een verzorggnslijn van RoC. Mijn moeder gebruikte het wel eens, maar zelf had ik het eigenlijk nog nooit gekocht. De boodschap leek me echter wel heel aantrekkelijk: de verkopers beloven dat fijne lijntjes worden gladgestreken en dat je een stralende huid krijgt. Die fijne lijntjes zitten er al en mogen inderdaad wel weg en mijn huid kan ook wel een oppepper gebruiken. Ik was dus blij dat ik bij die 5000 buzzers hoorde die deze lijn uit mochten proberen.

Zaterdag kreeg ik mijn pakketje met een lotion die je make-up verwijdert en je huid weer opvult en verlicht plus een crème die verouderingsverschijnselen tegen gaat en dezelfde effecten heeft als de lotion. De crème heeft ook SPF, ook wel prettig. Daarnaast bevatte de buzzkit nog veel monsters met kortingsbonnen die ik rijkelijk kan uitdelen.

Mijn eerste indruk: het ruikt lekker en je huid gaat er niet van trekken. De lotion kan voor je hele gezicht gebruikt worden, dus ook oogmake-up verwijderen is zo gedaan. De crème haal je uit het flesje met een pompje. Misschien niet ideaal om alle restjes eruit te krijgen, maar het is wel een stuk hygiënischer. Je wilt niet weten hoe smerig een potje dagcrème is waar je steeds met je vingers in zit…

Tot nu toe bevalt het me goed, maar twee dagen gebruiken is echt nog niet genoeg om een stralende, lijntjesvrije huid te krijgen. Ben je ook benieuwd? Direct kopen hoeft niet, want via Youroc.nl kun je zelf ook samples aanvragen.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.