Echte herfstdrankjes

Ik kwam online het stukje ‘Chocolademelk en 4 andere gezonde herfstdranken’ tegen. Nu merk ik altijd wel dat mijn weerstand tijdens koude seizoenen wat minder is, dus als ik daar op een makkelijke (lees: lekkere) manier iets aan kan doen, dan wil ik het zeker overwegen.

In het lijstje staat gelukkig ook mijn favoriet: thee. Helaas ben ik dan weer niet dol op de groene en zwarte varianten, maar daar wil ik me wel een beetje in aanpassen. Wat ik wel lekker vind? Als het echt flink koud is, dan drink ik het liefst die Winterthee van Pickwick, met kaneel/appel-achtige smaak. Om een of andere reden ruikt die zo gezellig! Koffie drink ik niet en chocolademelk vind ik ook niet echt lekker. Die warme appel cider klinkt ook nog wel goed, misschien dat ik dat nog eens ga proberen.

Wat drinken (en eten) jullie het liefst als het buiten kouder wordt?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

10 Comments
 1. Het liefst warme chocolademelk, ouderwets zelf gemaakt met cacao 🙂 Of warm gemaakte 'enige echte' *kuch* slecht he? 😉

  Maar ben ook echt gek op thee. En aangezien daar geen calorietjes in zitten, drink ik dat wat vaker dan chocomelk 😉

 2. Hoi!
  Ik lees sinds kort mee, leuke blog!
  Ik verlang in de winter altijd enorm naar echte winterkost. Zodra het een beetje winterachtig begint aan te voelen ga ik al erwtensoep maken en boerenkool met worst! Heerlijk! Ik ben wel een echt wintermens hoor!
  gr Nane

 3. Als ik het echt koud heb drink ik graag een grote mok chocolademelk.
  Het liefst zelfgemaakt: dus melk koken en echte cacao en een beetje suiker…..en soms als traktatie een toef slagroom! Mmmm…
  Thanks voor de leuke tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.