Give away: Versimpel je Leven

December is nu eenmaal de maand van cadeautjes, dus het leek mij de perfecte gelegenheid om mijn allereerste Give Away te organiseren! De Give Away is in stijl van het blog: iedereen die meedoet maakt kans op het boek ‘Versimpel je Leven‘ van Sjoukje Kolk. Bij het boek hoort ook een handzaam pocketboekje waaruit je op elk moment van de dag inspiratie kunt halen. Ook doe ik er nog een LLMM-verrassing bij, waarvan ik nog even moet bedenken wat het gaat worden!

Waarom dit boek?
Eigenlijk zegt de omschrijving op Bol.com alles al:

Sjoukje van de Kolk is het brein achter SimplifyLife, de website die velen meeneemt op de weg naar de versimpeling. Versimpel je leven is het ultieme handboek vol praktische tips en informatie, dat je zal helpen om je leven te versimpelen op een aantal gebieden: je huis, gezin opvoeding, relaties, werk en jezelf. De nadruk ligt op het dagelijks leven en hoe je door praktische oplossingen en een andere levenshouding je leven eenvoudiger kunt maken.

Het is een praktisch boek om meer te doen met minder, oftewel: Lekker(der) Leven met Minder 🙂 Geen zweverig gedoe, maar gewoon concrete tips om je leven leuker en minder stressvol te maken. Dit boek heeft alle tips onderverdeeld in verschillende delen. Zo is er een deel over het versimpelen van werk, maar ook over het versimpelen van jezelf of je gezin. Je kunt er dan eenvoudig uitpikken wat voor jou het meest relevant is. Ook niet onbelangrijk: het is op een vlotte, overzichtelijke manier geschreven en vormgegeven. Handige lijstjes, wat kleur en eyecatchers, voor die momenten dat je even op zoek bent naar snelle inspiratie.

Winnen? Dit zijn de spelregels!
De spelregels zijn eenvoudig:
1. Volg dit blog, als je dat nog niet doet
2. Laat een reactie achter
3. Houd het blog in de gaten voor de uitslag

Deze give-away loopt tot en met 20 december 2011. Met een beetje geluk kan de winnaar zijn of haar pakket dan nog voor de kerst in huis hebben!

Het is geen eis om mee te doen, maar een vermelding van deze Give Away op jouw blog wordt natuurlijk heel erg op prijs gesteld 🙂

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

52 Comments
 1. Beste LLMM,Dan wil ik graag voor de allereerste keer meedoen aan een Give Away! Lijkt me een interessant boek.Hartelijke groet. mevrouw Opdebank

 2. Ben een grote fan van Sjoukje en zou graag in aanmerking komen. Indien ik het win en weer uit heb zal ik het ook weer doorgeven.

 3. Hallo LLMM, een heel goed idee. Ik kan tips om mijn leven te versimpelen zeker gebruiken dus ik wil graag in aanmerking komen voor het boek!
  Suus
  PS: Ik probeer net met mijn google account deze reactie te plaatsen, maar om de een of andere reden lukt dit niet. Ik hoop dat dit op deze manier ook lukt? Ik hou dit blog in de gaten.

 4. Leuk boek. Ik leen het nog wel eens in de bieb. Zojuist mijn eerste 's ook gekocht bij Bol.com ik koop al langere tijd geen boeken meer. Vandaag nog even zoeken hoe ik het best de ereader kan downloaden. Leuke geste kan ik ook nog eens doen.

 5. Ik doe mee met de give away en heb hem ook al op mijn bieb lijst gezet, want deze titel wil ik zeker weten lezen. (ondertussen zit ik te bedenken of en wanneer ik een give-away ga doen. Lijkt me zo leuk om iemand blij te maken!)

 6. Hallo,
  Mag ik ook meedoen als je tussen mijn favorieten staat en ik trouw al je logjes lees als ik tijd heb?
  Ik zou het boek wel goed kunnen gebruiken want ik ben nogal een chaoot op alle vlakken 🙁

 7. Heel leuke give away zeg! Het andere boek van deze schrijfster heb ik al eens gelezen. Ben erg benieuwd naar dit nieuwe boek. Interessant.
  Cindy

 8. @ Suus: Zo lukt het prima 🙂
  @ Vlierbloesem: Natuurlijk!
  @ MamaWendy: Het is vrij nieuw en paste perfect bij mijn blog, dus het leek me een mooie prijs voor de Give Away die ik toch al een tijd op mijn verlanglijstje had staan!
  @ Elke: Jouw naam staat er ook bij

  @ Iedereen: de namen van degenen die mee wilden doen staan genoteerd! De actie loopt nog tot en met de twintigste, dus wie nog meer een kans wil wagen is van harte welkom. En… zeg het voort!

 9. Ik houd zelf geen (bespaar)blog bij, mijn pogingen om te besparen zijn helaas nog te stuntelig (tja, impulsief persoontje he), maar ik wil graag meedingen naar deze leuke Give-Away!
  Heleen

 10. HOI LLMM,Ik lees al heel lang mee, heb me dus nu aangemeld als volger. Graag doe ik mee met je Give-Away. Succes, WilmaH

 11. Ik wil graag meeloten, maar ben gestopt met bloggen. Ik sta nog wel als volger van je blog op mijn blog, dus dat linkje staat er nog wel. Maar er komen geen nieuwe berichten meer bij ivm privé omstandigheden.

 12. Hoi LLMM,
  Wat een lieve actie om zo maar iets kado te gaan geven. Ik lees nog niet lang mee, maar het lijkt me een leuk boek, dus ik doe ook graag mee met de kanshebbers. Ik heb zelf geen blog, maar vind het leuk die van jou en anderen te lezen.
  Groetjes

 13. Ik doe graag mee. Ik lees je blog al enige tijd, maar kan niet met mijn google-account reageren, na enig vogelwerk, lukt het zo wel. Ik heb mij wel aangemeld bij je volgers met mijn google account.

 14. Wat een leuke, helemaal in jouw stijl ;-), give-away!
  Ik doe graag mee, het lijkt mij een interessant boek!
  Ik zal een linkje plaatsen!

 15. Ik doe graag mee hoor. Ik lees je blog iedere dag. ik heb gemerkt dat je zelf altijd heel actief bent met reageren op andermans blogs ;). Fijn, ga zo door! Groetjes,

  Moepsje

 16. wat een leuke actie, het boek lijkt me leuk en ik ben erg benieuwd of ik mijn leven verder kan versimpelen.
  Ik probeer het al jaren en wil graag zelfvoorzienend worden en zelf mijn groenten gaan verbouwen, vanaf volgend jaar een huis met een grote tuin, het enige probleem is,het oude huis verkoopt niet in deze tijd. Dus dit jaar wel een hele zuinige kerst, dus graag wat extra tips
  Groetjes Daisy

 17. Ooo, ik doe héél graag mee. Een beetje laat, maar ik ken je blog ook nog niet zo lang.

  Mijn leven versimpelen en overzichtelijker laten verlopen zou heel welkom zijn!!

 18. Ik zou eigelijk ook nog wel mee willen doen, ik zie je give away weer voorbij komen en bedacht me dat ik het toch wel erg graag zou willen lezen.
  Groetjes Bianca

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.