Uitslag Give Away: Versimpel je leven!

Ruim anderhalve week geleden organiseerde ik mijn eerste echte Give Away, voor het boek Versimpel je leven (en het bijbehorende kleine boekje + een verrassing). Wat een respons kreeg ik daarop!

Ongeveer 50 lieve lezers wilden wel een kansje wagen. Gisteren sloot de termijn voor deelname – ik kreeg zelfs op de valreep nog een paar reacties binnen. Ik vond deze actie zeker voor herhaling vatbaar. Sowieso is het natuurlijk een leuke manier om nieuwe lezers te bereiken, maar het is ook ontzettend leuk om gewoon iets weg te kunnen geven waar een ander dan weer iets aan heeft. Ook heb ik via de reacties alweer verschillende nieuwe blogjes gevonden die ik ben gaan volgen 🙂

Maar ik ga jullie niet langer in spanning houden: hier komt de uitslag! Ik heb alle namen op een papiertje gezet en hier een klein propje van gemaakt. Alle propjes gingen netjes in een bakje en buurmeisje heeft er eentje uitgetrokken.

In beeld krijg je dan dit:

Bakje vol met kleine propjes met namen

De winnaar is getrokken

En het is Petrouchka!! Van harte gefeliciteerd 🙂 Als je je adresgegevens mailt naar lekkerlevenmetminder@gmail.com, dan zorg ik ervoor dat je je pakketje zo snel mogelijk in huis hebt!

Voor alle niet-winnaars: heel erg bedankt voor jullie deelname. Dit boek is echt een aanrader, dus probeer het zeker eens te pakken te krijgen!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.