Wat wil je nog meer?

Op dit soort dagen (zonnig, mooi, fluitende vogeltjes) kan bijna niets me van m’n stuk brengen. Slecht nieuws? Het komt zoals het komt. Gaat hier een deur dicht, dan gaat daar wel weer een raam open. Je krijgt volgens mij niets voor je kiezen dat je niet kunt dragen, dus je kunt – tot op zekere hoogte – zelf bepalen hoe groot drama je er van maakt. Bijzonder, dat zoiets simpels als het weer daar invloed op kan hebben. Tijdens koude winterdagen denk ik er vaak heel anders over en moet ik soms echt lichtpuntjes voor mezelf op een rijtje zetten. Anders zie ik ze totaal niet.

Maar daar ga ik nu niet bij stil staan. Het is fantastisch weer, zeker als je woont waar wij wonen, mijn grote deadline van morgen is over het weekend getrokken, dus ik ga even een half uurtje de tuin in. Lekker een boekje lezen en een klein beetje bruin worden. Genieten van dat ik NIET van de baas van 8-17 op kantoor hoef te zitten.

Heeft het weer ook zoveel invloed op jullie humeur/gemoedstoestand?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

10 Comments
 1. Heerlijk he? Geniet ervan. Je zal nu op kantoor zitten. Waaah!

  Heb net lekker 20 km gefietst met de kindjes en in de tuin een boek gelezen. Dat kan onaangenamer.

 2. ja ik merk het verschil ontzettend ! gelukkig heb ik een baan ( wel in loondienst) waarbij je mag flexwerken. dus ik heb vandaag lekker in de zon gezeten met een tijdschrift en even lekker opgeladen. en vanavond na het avond eten kruip ik achter de laptop om weer aan t werk te gaan. het maakt mijn werkgever niks uit zolang het werk maar af is.

 3. Vandaag toch ook lekker op kantoor gezeten hoor het mooie weer werkt motiverend. Lekker even gewandeld in de pauze die ik zelf kan inplannen.
  Groetjes Nikki

 4. Zodra de zon lekker schijnt heb ik veeeeeeel mer energie, dus ja, het weer heeft zeker invloed op mij…
  Ik wens je alvast een heel fijne vrijdag,
  lieve groet,
  Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.