Tweede Paasdag: klus- en meubeldag?

Het is weer Tweede Paasdag en aan het aantal auto’s te zien dat hier al langs is gekomen, is dit voor veel mensen traditiegetrouw weer een dag om naar de meubelboulevards en kluswinkels te gaan. Ik ben daar zelf niet zo gek op, vooral omdat je dan over de hoofden kunt lopen. Nu is het vandaag ook niet echt denderend weer, dus ik denk dat ik vandaag maar gewoon als lekkere bonuszondag zie: lekker zitten, vast een beetje klaar maken voor de werkweek die weer begint, het huis een beetje op orde houden/krijgen en misschien nog een spontaan familiebezoekje.

Wat in ieder geval NIET op het menu staat is me kapot vreten aan paassnoepgoed; dat heb ik vanwege mijn streven om gezonder te eten niet in huis gehaald. Misschien dat ik nog wel wat gezondere hapjes voor mezelf klaar maak, maar het ligt er maar net aan hoeveel zin ik daarin heb.

Hoe brengen jullie Tweede Paasdag door?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

15 Comments
 1. Eigenlijk zou ik een noors boekje moeten lezen maar daar heb ik geen zin in. Ook slecht. Zou de was moeten binnenhalen maar daar heb ik ook geen zin in. Ook niet in fitnessen want mijn leggings + joggingbroek hangen aan de waslijn. En ik zou lekker in de tuin willen werken maar het regent nog steeds. Grmbl.

 2. Zusje met haar gezin komen zo op visite. Gaan even naar het bos en pyramide van Austerlitz. Verder net broodje frikadel/kroket op en vanavond rijst met kippelevers en saté of nasi.
  Lekker relax dus ook. Hoop dat het evntjes droog wordt… Jullie ook fijne dagen!

 3. Lekker rommelen in huis, speelgoed van de kinderen een beetje uitgemest, nu blogs lezen terwijl de kids met vriendlief een computerspelletje doen. En vanavond een grote stapel pannenkoeken bakken 🙂

 4. Nou ik heb me tegoed gedaan aan een paasstol. Lekker….
  Een reep cocolade en een zakje fritessticks. Hmmmm.
  Verder had ik gelukkig niks in huis, tot ik een paas chocolade haas kreeg. Maar die chocolade is vast geen lekkere kwaliteit, dus daar kan ik tot nog toe wonderwel vanaf blijven.

  Die dingen die ik wel in huis nam, is dan vaak als vervanging van een maaltijd. (slechte gewoonte, maar beter dan nog meer troep.)
  Als ik het maar niet in huis heb is het verder prima

 5. We hebben ons in het koopgedruis van de bouwmarkten gestort, want extra kortingen en dus geld bespaart. En in de tuin geklust in de regen, nu even pauze en dan weer verder. Leuk was anders, maar dan heb je wel wat. Vanavond halen wij het relaxen wel even in.

  groetjes Jenny (die met die groene tanden ja)

 6. Vanmorgen voor de drukte langs het tuincentrum om kadobon om te zetten in zakken grond en daarna heerlijk gewandeld in het erg rustige bos. Zo beginnen aan de huishoudelijke dingen die liggen te wachten.
  Ook hier geen ongezonde snoeperijen.

 7. We komen ent terug van Apenheul. Hebben dit jaar voor eht eerst jaarkaarten. de apen lieten zich nauwelijks zien, maar deochterlief is een keer of zeven in de draaimolen geweest. Volgende keer met mooi weer hoeven we in ieder geval niet in de rij te staan, nog even een oplossing voor eht parkeren zoeken daar, want nu kost t 6.60 per keer en in de gehele omgeving zag het ernaar uit dat je betaald moet parkeren. Wellicht fietsen achterop de volgende keer…maar eens even over nadenken.

 8. Een hele papier berg in ordners geruimd, dat werd tijd, want dat stond voor een aantal weken geleden al op het lijstje. Verder (ivm het slchte weer) een half uur op de home trainer een paar bergjes beklommen, dat geeft weer een goed gevoel. Nu ligt er nog een stapel was te wachten om opgevouwen en gestreken te worden.

 9. ik heb tweedepaasdag mogen werken in zo'n overdrukke tuinmeubelwinkel.
  wel gezellig hoor,de tijd gaat dan tenminste wel snel om.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.