Reacties?

Een poosje terug heb ik IntenseDebate geïnstalleerd voor het achterlaten van reacties. Leek me leuk, want dan kun je ook automatisch de link toevoegen naar het laatst geschreven blog van jezelf. De laatste tijd lijkt er echter steeds vaker iets mis te gaan. Reacties verdwijnen, verschijnen en verdwijnen weer.

Niet echt handig, want er staan vaak heel praktische tips in de reacties. Ik krijg er zelf natuurlijk wel mailtjes van binnen, maar voor een ander is het ook handig om te lezen.

Ik ben in ieder geval bezig met een oplossing, hopelijk komt die snel. Tot die tijd: laat alsjeblieft wel gewoon een reactie achter als je ergens een mening over hebt, want die komt dus wel binnen! En nee, er is geen sprake van grootschalige censuur op LLMM 😉

Gebruiken jullie IntenseDebate en hebben jullie ook wel eens problemen met reacties?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.