Grieperig

Het is hier weer even wat rustiger, want ik ben geveld door de griep. Nou ja, geveld, dat valt ook wel weer mee. Ik heb het niet zo erg, dat ik alleen maar kan liggen, maar elke keer als ik denk dat het even goed gaat, dan heb ik weer een aanval. Alsof je lijf dan merkt dat je wel even tijd hebt ofzo.

Daardoor blijven er hier wel steeds wat dingetjes liggen, want druk met werk + niet fit + ’s morgens niet je bed uit kunnen komen is niet echt bevorderlijk voor de productiviteit. De wekker staat elke ochtend om half 7, maar ik mag blij zijn als ik er voor half 9 uit ben. Niet dat ik dan voor die tijd niet wakker ben, ik kan er gewoon niet uit komen.

Gelukkig zijn er ook dingen die wel voorspoedig gaan. Zo heb ik afgelopen week een paar flinke klussen afgerond, dus dat is mooi voor de financiën. Ook is het huis nu bijna dicht, tenminste, dan kijk je nergens meer tegen de pannen aan. Volgens mij merken we dat ook al flink in de temperatuur, maar dat kan ook zo lijken, omdat het hier ineens (gelukkig) niet echt meer vriest.

De lekkerij is nog niet over, we hebben er al iemand bij gehad, maar die heeft blijkbaar de oplossing niet gevonden. Hopelijk kan er zo snel mogelijk iemand anders bij komen, want dit schiet echt totaal niet op.

Vandaag wordt weer een drukke dag, maar vanavond kan ik hopelijk een beetje vrij houden. Een beetje rust zal me goed doen 🙂 En dan kan ik misschien ook eindelijk eens wat opruimen, want ongeveer overal waar ik kijk liggen dingen die nog opgeruimd moeten worden. Was, half uitgepakte doosjes, kladbriefjes, nou ja, van alles.

Ik geloof dat ik toe ben aan vakantie…

Hoe houden jullie het vol, die dagen naar de kerst toe?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

11 Comments
 1. Dingen die blijven liggen lopen niet weg. Eerst even uitrusten en beter worden, dan heb je daarna energie om vlot en efficíent van alles aan te pakken. Beterschap, Marjolijn.

 2. Beterschap, ooit wordt het beter.

  Hoe zat het met de lekkages van jouw Aygo? Ik kan me niet voorstellen dat zo'n kleine auto 150.00 km op de teller heeft staan. Er zijn drie varianten. Ben benieuwd welke variant jij hebt.

  Ook las ik op internet dat de banden na 40.000 km al vervangen moesten worden. Na hoeveel km was dit bij jou?

  1. Ik heb geen lekkages met mijn Aygo gehad. De banden heb ik voor het eerst vervangen bij 120.000. Ik moet er wel bij zeggen dat ik ook veel lange stukken reed en vaak goed vooruit kijk, dus niet heel vaak abrupt op de rem hoef. Ik heb de gewone versie, volgens mij is dat 1.0 VVT. Ik heb mijne al sinds 2006, het kan zijn dat er tegenwoordig andere versies zijn.

  2. Dank je. Op een forumpagina las ik alleen maar problemen. Dat las ik na een waarschuwende reactie. De banden van mijn vorige auto veranderde ik iedere 60.000 km.
   Kleine auto's gaan in mijn beleving minder lang mee.

  3. Het ligt er echt aan hoe je er zelf mee om gaat. Ik doe er geen vreemde dingen mee, heb hem de eerste 1000 kilometer sowieso netjes ingereden en probeer dus zoveel mogelijk langere stukken te rijden, in plaats van allemaal kleine stukjes (wat voor geen enkele auto goed is). Dan slijten onderdelen ook niet zo snel en kun je er veel langer mee doen. Ik merk nu af en toe wel eens dat hij wat bromt in de winter, maar dat schijnt bij elke auto zo te zijn. Tot nu toe vind ik dat hij het nog erg goed uithoudt voor een drie-cilinder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.