Op zoek naar een nepkerstboom

Het lijkt misschien een beetje slechte timing, maar dat is het in dit geval niet: ik ben namelijk bewust na de kerst op zoek naar een nepkerstboom. Ik heb normaal altijd echte kerstbomen en wil ook liever geen neppe, maar kan er vanwege allergie in de omgeving niet langer omheen. Deze maand was ik zo weinig thuis, dat ik het zonde vond om er eentje op te zetten, maar na de kerst is het natuurlijk het ideale moment om er eentje, met mooie korting, aan te schaffen.

Maar waar?

Ik heb nog wat Bol.com-bonnen, maar vind de sale daar niet zo denderend, tot nu toe. Waar koop je zo’n ding dan wel? En waar let je op? Ik wil wel graag een mooie, zodat het zo echt mogelijk lijkt. Maar verstand heb ik er niet van. Hebben jullie nog goede tips? Zowel van waar op te letten, als waar te kopen en wat normale prijzen zijn?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

25 Comments
 1. marktplaats? Ik heb een jaar of 3 terug voor €35 een hele mooie van 1.80m gevonden inclusief versiering, 500m van mij vandaan. Die mensen wouden wat anders…

 2. Nepbomen lijken volgens mij nooit op een echte. ;-)Maar een leuke neppert kan wel hoor. Iets dat er feestelijk uit ziet met wat ballen, slingers en andere dingen. Lampjes erin is heel makkelijk maar wel duur. Onze boom hebben we 10 jaar geleden bij de Hema gekocht voor 15 euro. Bij de gamma heb ik ze vorige week ook gezien nu met veel korting. Bij de Intratuin vond ik ze vorig jaar heel duur en niet zo mooi (in de aanbieding vanaf 80 euro met lampjes).

  1. Ik heb liever ook een echte, maar als de halve schoonfamilie zwaar allergisch is, dan is het toch maar beter van niet 🙁 Lampjes erin lijken mij ook makkelijk, maar ik vraag me wel af of dat niet lastig is als er eentje stuk gaat ofzo.

 3. Ik vind het inderdaad ook juist de goede timing! Wij hebben er 1 van familie gehad, maar als we een nieuwe zouden kopen zou ik er 1 kopen waar de lampjes al inzitten.. ik vind het echt verschrikkelijk om elk jaar die lampjes uit de knoop te halen 😉

  1. Je kunt ook (zoals wij) een boom kopen, daar zelf lichtjes in doen, en de boom dan met lichtjes en al op zolder zetten in een zak 🙂

 4. Ja inderdaad de tuincentra stunten heel erg ermee na de kerst. Er zijn zeker kerstbomen die heel erg op echte lijken maar dan moet je wel bereid zijn daar ook voor te betalen. Die zijn ook in de aanbieding niet goedkoop. Mijn zusje heeft er eentje met de vijfhonderd lampjes er al in, dat scheelt met opzetten. 😉

 5. Zie het als een investering. Hoe langer je ermee doet, hoe goedkoper de boom wordt. Ik heb de mijne denk ik nu al meer dan 20 jaar. Ieder jaar uit de doos, nooit meer een echte kopen die je na een week weggooit (of eentje met kluit die niet past in de tuin). Was toen nog niet zo gebruikelijk – een nepperd – maar nog steeds veel plezier van.

 6. Wij hebben er een die redelijk echt lijkt, niet alleen de naalden maar ook de tak is nagemaakt, wij betaalde er in de opruiming geloof ik nog bijna 100 euro voor. Inmiddels is hij 6 jaar oud en zijn we nog steeds blij met deze aankoop.

  Voor een volgende boom willen we kijken voor en exemplaar waar de lampjes al in zitten, toch vraag ik mij af, of dat wel handig is. Stel er gaat een lampje stuk? Of allemaal dan kun je alsnog aan de slag met snoeren, nu ruimen wij die elk jaar weer netjes op in de originele verpakking dus hebben nooit ruzie met verlichting wat in de knoop zit.

 7. Dat hebben wij 2 jaar terug ook gedaan, NA de kerst, bij de (tuin-kerst) Blokker hadden ze 50% korting en zo kochten we een prachtige boom die normaal 130,- was voor 65,-

 8. Ik heb er straks een voor je! Na 1 januari. 🙂 Omdat ik over een paar maanden naar mijn kleine huisje verhuis, wil ik m'n boom niet meer meenemen. Ik dacht al " Wie wil er na kerst nou nog een nep-boom hebben" 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.