Lekker weekendje weg

De kerstdagen zijn alweer voorbij! Hoewel ze hier aan de ene kant gevlogen zijn, duurden ze op een bepaalde manier ook weer heel lang. Wij waren namelijk lekker een weekendje weg en hadden door de vrijdag steeds het idee dat het weekend een dag langer duurde. Vandaag ook nog een dagje rustig aan doen en dan weer een paar dagen knallen, voor het einde van het jaar er is. Dat wordt vooral wat vieren met familie, ook heel leuk!

Erg veel veranderingen op financieel gebied verwacht ik nu niet meer, tenzij we natuurlijk die 30 miljoen aan het einde van het jaar nog winnen. Maar: er is nog veel lekker eten en er zijn nog wat familiebezoekjes gepland, dus consuminderig wordt het nog best wel een beetje. En ach, deze dagen vooral maar genieten, daar gaat het uiteindelijk om!

Hebben jullie ook fijne kerstdagen gehad?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments
  1. Ja hoor, hele leuke kerstdagen gehad. Heb 1e kerstdag gewoon gewerkt en bij thuiskomst lekker bank gehangen en kerstfilms op Netflix gekeken. Manlief had koude schotel gemaakt. 2e kerstdag halve dag gewerkt, op weg naar huis mijn moeder opgehaald. Thuis wachten kinderen en kleinkinderen. Gezellige lunch, 's middags cadeautjes en voor het avondeten gourmetten. Alle kinderen en kleinkinderen bleven slapen. Moest 3e kerstdag ook werken, dochter en kleinkinderen zijn de rest van de dag gebleven en 's avonds na het eten weer naar huis gegaan. Heerlijk als alle kroost thuis is.
    Alvast een goed uiteinde en een super 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.