De knop om

DVIDSHUB, Flickr.com

Tijdens het hardlopen vanmorgen besloot ik dat vandaag de knop wel weer eens om mocht. Ik heb een paar dagen lekker rustig aan kunnen doen, nu is het weer tijd om meters te maken. Dit weekend zijn er weer een hoop spullen van zolder gekomen, die naar een nieuw plekje of een uiteindelijke rustplaats kunnen worden overgebracht, de was hangt inmiddels weer fris aan de lijn en er zitten sinds gisteren alvast weer wat boontjes in de moestuin, maar er is nog genoeg te doen. Ik sta er elke keer weer van te kijken hoe snel dingen achteruit kunnen gaan op het moment dat je even niet oplet. Nu is dat ‘even’ vaak ook relatief, maar toch.

Vandaag gaat de knop weer om. Rekeningen die betaald moeten worden, losse eindjes die opgeknoopt kunnen worden, opruimen, wegdoen, kortom: ruimte maken. En wie weet lukt het nog om ‘in the process’ wat extra te verdienen!

Wat zijn jullie plannen voor vandaag? Al lekker van start gegaan, of is dit even een wat rustigere dag?

Volg jij Lekker Leven Met Minder al op Facebook?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

5 Comments
  1. O wat heb je al veel gedaan! Goed hoor. Ik hoop vandaag naar een vriendin te gaan met wie ik al 2 jaar mail, ik heb haar via mijn blog leren kennen maar nog nooit gezien. We proberen elkaar al tijden te zien maar zij heeft ook haar beperkingen, dus het is spannend of het lukt vandaag! Dus ik laat als het goed is juist de boel de boel 😉

  2. dochter naar school gebracht, boodschappen gedaan en opgeruimd, was aangezet toen ik net wakker was en net opgehangen, aardappels al geschild en voorgekookt (we houden meer van gebakken aardappels..) en nu ff met zoontje met duplo spelen voordat we dochter ophalen. van 13 tot 17 ook nog oppaskindje van 16 mnd erbij, gezellig! zeker met dit weer!

  3. Ik had voor vandaag ook heel veel plannen, maar helaas is onze kleine man ziek en zit ik samen met hem thuis. Hij knapt al een beetje op, dus ik hoop vanmiddag nog iets te kunnen doen, en anders komt het morgen wel 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.