Mooie zondaggedachte

Ik wilde vandaag wat praktisch schrijven over geld verdienen of geld uitgeven, maar stuitte op dit filmpje en vond dat eigenlijk een veel mooiere zondaggedachte:

Hoe sta jij hierin? Ben jij helemaal blij met jezelf, ook ten opzichte van andere mensen? Hoe komt dat? Of hoe komt het dat dat niet zo is?

Volg Lekker Leven Met Minder ook op Facebook! 

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

11 Comments
 1. Wat mooi !!! Dank je voor het delen.

  Of ik helemaal blij ben met mezelf? Niet altijd maar ik voel al heel lang niet meer de behoefte om ergens bij te willen horen door de juiste make-up, kleding, het juiste kapsel enz.
  Ik zou willen dat meisjes worden opgevoed vanuit de gedachte dat ze altijd goed genoeg zijn, hoe ze er ook uit zien, of ze wel of niet intelligent zijn, wel of niet uitgesproken talenten hebben enz. Jammer genoeg schijnen meisjes altijd nog aan andere eisen te moeten voldoen dan jongens.

 2. Ik denk eerlijk dat, hoe ouder je wordt, hoe minder het je kan schelen wat je omgeving van je uiterlijk vindt. Je hebt allang ontdekt dat mensen van je houden om wie je bent, en niet om hoe je er uit ziet…. dit is mijn ervaring en ik hoop dat iedereen dit zo ervaart…
  Liefs,
  Mirjam

 3. Supermooi! dank je wel voor het delen!
  Ook ik ben al wat ouder (bijna 53 jaar) en heb ik ook al veel minder last van het schoonheidsideaal maar heb dat ook moeten leren…..Gezondheid is veel belangrijker !
  Inderdaad spijtig dat jonge meisjes nog altijd een ideaalbeeld krijgen voorgespiegeld…
  Heel veel liefs
  Fijne zondag nog!.

 4. Gelukkig heb ik dit meegekregen in mijn opvoeding.
  Ik ben blij met zoals ik eruit zie. Toen ik 63 kg was, maar ook toen ik 85 kg was. Zonder make up. Met mijn eigen haar. Met mijn bleke huidskleur.

  En heel soms dan maak ik me op, om nog mooier te zijn…?? Voor een speciale gelegenheid. Omdat af en toe het leuk houdt.
  (o ja, ik ben nog best wel jong)

  God's original creation.

 5. ik vind mezelf wel mooi, maar iets te zwaar. vorig jaar woog ik 10 kilo lichter. ik heb te weinig slaap en tijd voor mezelf ivm de kinderen. Volgend jaar wil ik toch zeker wel 5 kilo kwijt zijn. ik draag vrij vaak geen makeup meer.

 6. Dank je voor dit mooie you tube filmpje, de tranen staan in mijn ogen.
  Ik krabbel langzaam op uit een relatie waarbij mijn inmiddels ex continu vertelde hoe lelijk, dik en afzichtelijk ik wel niet was. Iedere dag kreeg ik dat te horen, uiteindelijk ga je het nog geloven ook.
  Door mijn psycholoog heb ik gelukkig in kunnen zien dat ik gewoon mooi ben zoals ik ben.
  Groetjes Es

  1. Wat fijn dat je aan het opkrabbelen bent! Zo'n (ex)partner kan inderdaad funest zijn voor je zelfvertrouwen en de daadwerkelijke 'schade' zie je vaak pas achteraf. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen en mag je er inderdaad gewoon zijn zoals je bent!

 7. Je kunt op internet tooltjes vinden om jezelf te "verouderen". Als je dan ook nog (al dan niet terecht) aangeeft dat je rookt en drinkt, en je maakt jezelf 20 jaar ouder – ben je daarna weer helemaal happy met jezelf!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.