Drukke week

Na mijn vakantie kon ik wel éven rustig aan doen, maar nu lijkt het wel even drukker dan ooit. M’n agenda staat de komende weken echt bol met de afspraken. En dan moet er natuurlijk ook nog gewoon gewerkt worden en zijn er nog genoeg dingen die ik daarnaast wil doen. Dus: maar even niet te gek maken. Gewoon maar per dag (of desnoods per half uur) bekijken, bewust wat me-time doorvoeren en zoveel mogelijk mijn best doen om genoeg te blijven bewegen en gezond te blijven eten. Dat sneuvelt hier vaak het snelst, maar zorgt er juist voor dat ik slimmer met m’n tijd om kan gaan.

En, wat ook wel even een uitdaging is: niet alles als een ‘moetje’ zien. Eigenlijk zijn praktisch alle afspraken die ik heb staan hartstikke leuk, maar omdat het er veel zijn én ze nu dus min of meer ‘vast’ staan en dus ‘moeten’, kan ik al snel de neiging hebben om het te zien als vervelende dingen. Terwijl ik er vaak echt wel van kan genieten als het eenmaal zover is. Dus waarom mezelf van tevoren al gek maken? Dat heeft helemaal geen zin.

Gewoon zien als een kans om toch weer iets meer in het ritme te komen, zodat ik toch weer iets meer wen aan structuur en zo ook weer meer gedaan krijg. Op die manier bekeken klinkt het nog helemaal niet zo gek!

Hoe ziet jullie week eruit? Veel te doen of kun je wel een beetje ontspannen? En vind je het lekker als je het druk hebt, of niet zo erg?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

11 Comments
  1. Ik heb een drukke week! Komende zondag is Tobias jarig en komt er veel visite. Dus het huis moet netjes opgeruimd en schoon zijn. Ook boven, want mensen zullen wel de nieuwe badkamer willen zien, dus die moet ook helemaal opgeruimd en schoongemaakt worden. En natuurlijk de extra boodschappen enzo…. Dus ja, dat wordt een druk weekje, en ik herken wat je zegt van tegen dingen opkijken.

  2. Hier ook een drukke week. Woensdag zoonlief jarig en dus een kinderfeestje. Zaterdag dochterlief jarig en dus het hele weekend visite voor beide feestnummers. Daarnaast wordt vandaag de elektra in onze nieuwe schuur aangelegd en beginnen ze ergens deze week ook nog met het straten van zo'n 300m2, waardoor ons erf dus over de kop ligt.
    Maar goed, allemaal leuke dingen of dingen waar erg naar uit gekeken werd.
    Ik kan niet altijd even goed tegen drukke planningen, omdat ik in m'n hoofd bezig blijf met hoe en wat en als, maar tot nu toe nog niet in de stress.

  3. Overdag heb ik helemaal niets deze week. Heerlijk bijkomen na de drukte van de herfstvakantie. Kids weer naar school. Verder heb ik een avond repetitie van muziek, herhalingsles ehbo, een bijeenkomst op school van zoonlief, naar de reumatoloog en twee etentjes. Tja, de avonden zijn druk dus.

  4. Ik laat altijd alles op zijn beloop en probeer zo min mogelijk te plannen, kwam er hierdoor vanmorgen achter dat ik nog zes dagen heb voor een heel pittig examen, moet dus nu mijn uitstelgedrag even uitstellen��

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.