Euroclix: op naar de €325!

Zoals de meeste lezers hier vast wel weten, ben ik al jaren lid van het spaarprogramma Euroclix. Volgens mij ben ik er ooit in 2004 eens mee begonnen. En hoewel de vergoeding per e-mail door de jaren heen steeds verder verlaagd is (‘vroeger’ was dit standaard 5 cent, nu zit je geloof ik op 1, als je het treft), is het programma an sich wel interessanter geworden. Er zijn meer winkels aangesloten, waardoor je meer mogelijkheden hebt om clix te verdienen én de mogelijkheden voor het aanmelden van mensen zijn uitgebreid. Je krijgt niet alleen een aanmeldbonus van 150 clix per persoon (die degene die zich aanmeldt overigens ook krijgt – mocht je daar belangstelling voor hebben, gebruik gerust mijn link!), maar ook 10% van de verdiensten van die persoon. Die 10% gaat uiteraard niet ten koste van het saldo van die persoon, dat zou weer vervelend zijn.

Hoewel ik af en toe in mijn omgeving nog wel eens iemand tegen kom die Euroclix nog niet kent, moet ik het tegenwoordig toch vooral hebben van aanmeldingen via mijn blog. Daarmee bereik je immers ook mensen die je niet persoonlijk kent, en dat zijn er veel meer dan de mensen die ik wél persoonlijk ken. Tenminste, daar ga ik voor het gemak maar even vanuit.

Nu zit ik al een tijdje weer tegen de 20.000 Clix aan, die omgewisseld kunnen worden voor €325. Ik ga eigenlijk nooit door tot de volgende stap van 50.000, gewoon omdat dat me té lang duurt en ik het voordeel dan toch wat minder vind. Omdat het maar niet op leek te schieten, dacht ik eens even te kijken bij de punten die nog niet vrijgegeven waren. Ik heb het wel eens eerder gehad, dat ik bestellingen plaatste via Euroclix, maar dat na een paar maanden nog geen punten waren bijgeschreven. En dan bleek het claimen achteraf niet heel succesvol. Tenminste, niet altijd.

Toen ik daarnaar keek, viel me op dat er echt al een tijd geen punten meer vrij waren gekomen voor aangemelde leden. Ik had er nog wel 7 open staan van mensen die zich al langer dan 6 weken geleden hadden aangemeld. Bij elkaar is dat toch weer 1050 clix, bijna genoeg om bij de 20.000 uit te komen. Dus besloot ik maar een aantal claims te openen om te proberen die clix alsnog wat vlotter bijgeschreven te krijgen. Inmiddels kreeg ik al twee ‘Toegewezen’ en één ‘Afgewezen’ reacties terug. Die ‘Afgewezen’ is overigens niet definitief ‘kwijt’; als die gebruiker alsnog actief wordt, worden de punten ook alsnog bijgeschreven. Maar goed, die eerste 300 zijn in ieder geval vast weer binnen. Zo zie je maar: af en toe ergens aan de bel trekken helpt wel!

Houd jij je saldo een beetje in de gaten en start je ook wel eens een claim als het allemaal wat te lang gaat duren? Of wacht je het gewoon rustig af?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

P.s. Nee, ik ben mijn kerstochtend niet bezig met Euroclix; dit blogje heb ik even vooruit geschreven 🙂 

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!
– See more at: http://www.lekkerlevenmetminder.nl/#uds-search-results
Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

11 Comments
 1. Ik had de droger via Euroclix besteld en heb gisteren een claim ingediend omdat het me te lang ging duren. Binnen 5 minuten was het al toegewezen en heb ik er weer bijna 500 clix bij 🙂

 2. Omdat ik geen blog heb is het niet mogelijk om via anderen clicks te verzamelen. Daarom moet ik het hebben van eigen inbreng, mails click,eigen bestellingen en onderzoeken en dat schiet niet erg op. Tot nu toe hoefde ik niette claimen. Dus slechts 1x per jaar 25 euro levert het me op. Ik doe ook aan andere onderzoekprogramma's mee en dat leverde me tot nu toe 65 euro op in 2 jaar aan cadeaubonnen. Toevallig vorige week via bol.com verzilverd en boeken gekocht die ik graag wilde en nog wat over voor een volgende keer.
  Ach alle beetjes helpen.

 3. Ik vind het niet opschieten, heb geen blog en koop online net dingen die hier niet onder vallen. Ook voor de enquetes val je vaak al na een paar vragen weer af dus die open ik niet eens meer. Teveel gedoe voor veel te weinig dus ik ga er mee stoppen.

 4. ik spaar ook euroclix,maar erg snel gaat het niet vooral omdat ik geen mensen ken die zich via mij willen aanmelden en als ik al ergens een aankoop doe krijg je voor je gevoel heeel veel clix, maar als je dat omrekent in euros blijkt dat het maar om een heel klein bedrag gaat ,want het uitgegeven bedrag van rond de 500 euro leverde mij maar iets van 4 euro aan clix op. toch blijf ik wel lid want iedere euro is er toch weer een die ik anders niet gehad had.

 5. ik koop zelf niet zoveel producten waar je extra clix krijgt ,ook doen er in belgie veel minder winkels mee aan die actie's ,ik moet het hebben van de onderzoeken die soms toch 50 clix opbrengen , ik heb nu iets meer dan 1000 clix (als je dit met andere vergelijkt is dit niets) wat 10 euro is maar ik ga voorlopig door op naar de 2000 wat dan 25 euro is

 6. Die enquêtes vul ik ook nooit in, ik val altijd na een aantal vragen af en verdien er niets mee. Ik heb nu enorm veel clix, namelijk 48947 en kan bijna 850 euro innen. Ik moet nog 1053 clix. Waar ik vooral clix mee verdien: nieuwe aanmeldingen en de 10% commissie van aangebrachte leden.

  1. Ik merk aan mijn bedrag niet dat jij meedoet. Het aantal deelnemers zakt enorm, ook de hoeveelheid punten dat ik aan commissie ontvang. Ik ben nog steeds niet aan de 850 euro In juli 2012 schreef ik mijn laatste wervende verhaal. en toen. In juli 2012 was ik bijna aan de 325 euro.
   Over augustus 2014 ontving ik 130 clix 'met de 10% van de Clix die jouw vrienden hebben verdiend'

 7. als je veel leden hebt aangebracht die ervoor zorgen dat jij 10% van de clix die zij verdienen erbij krijgt kan het snel gaan natuurlijk , het is je gegund ze 😉 maar ik ben tevreden met elke euro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.