Nieuwe Scoupy Cashback Parade

De derde ronde! Ik kreeg van de week een mailtje dat er wéér een Scoupy Cashback Parade aan komt 🙂 Deze gaat 4 mei in. Ik ben heel benieuwd wat er dit keer allemaal bij zit. De vorige keren heb ik aan praktisch alles meegedaan, mits ik het wel ergens kwijt kon (bij mezelf of iemand anders) en het inderdaad gratis was. Soms waren er namelijk ook acties van dingen die je dan bijvoorbeeld voor de helft van de prijs kon aanschaffen. Op zich leuk, maar niet als je dat normaal ook niet eet of koopt.

In het mailtje dat ik kreeg waren een aantal vormen aangegeven, die zouden moeten dienen als ‘hint’ over wat er allemaal meedoet aan de actie. Heel veel kan ik daar niet uit opmaken: het zijn zes plaatjes en één ervan lijkt wel een soort worst te zijn, ééntje lijkt op zo’n bak kwark of iets dergelijks, en de rest kan werkelijk alles zijn.

Voor wie nog niet weet wat Scoupy is: je kunt ook even hier en hier teruglezen. Ik ben er tot nu toe wel erg enthousiast over (en nee, ik heb geen aandelen!). Je kunt vooraf scannen of je het juiste product hebt en krijgt je geld binnen 48 uur terug. Bovendien kun je je aanvraag snel insturen via de app, waardoor je niet elke keer weer je gegevens in hoeft te vullen. Daarmee worden eigenlijk de drie grootste hindernissen al genomen: niet meer het verkeerde product meenemen, niet lang op je geld hoeven wachten en niet lastig doen met dingen opsturen enzo.

En voor wie ergens in de buurt woont waar de actie geldt: de bioscoopactie blijft leuk! Ik had al eens gebruik gemaakt van de actie van 2 kaartjes voor 12 euro, wat behoorlijk voordelig is. En nu was ik laatst met een vriendin in de bios, die een bioscoopbon op moest maken. Het 2 voor 12 euro ging toen natuurlijk niet op, dus ik kocht via de app (=goedkoper) een bioscoopkaartje en kreeg via Scoupy een gratis beker popcorn erbij. Lekker toch! Normaal betaal je daar in de bios meestal echt woekerprijzen voor.

Heb jij meegedaan met de vorige Scoupy-acties? En ga je nu weer mee doen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments
 1. Ik kreeg vandaag weer e-mail, dit keer het volgende:

  Optimel kwark; in een smaak naar keuze (100%)
  Mani Berry & Nuts en/of Sweet Cocktail (€1,50 per verpakking, max 2 p.p.)
  Kips Snij Leverworst 250 gr. (100%)
  Target Kip Naturel of in Tomatensaus (100%) (alleen bij AH te krijgen, geloof ik)
  Bavaria 0.0% Radler Appel; 6-pack blik of fles (100%)
  T-Mobile PrePaid + Microsoft Lumia 435 of 535 (€10)

  De vorige 2 keer heb ik ook deelgenomen, de eerste keer met meer producten dan de tweede ronde. Dit keer doe ik ook weer mee, als ik het zelf niet gebruik dan maak ik er iemand anders wel blij mee.

  Groetjes Lily

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.