Weekendje weg

Het was hier qua reageren e.d. even iets rustiger, want dit weekend was ik heerlijk een weekendje weg! Even genieten in Center Parcs, waar ik echt denk ik al 20 jaar niet geweest was, als het niet langer was. Ja, één keer nog een nachtje op bezoek geweest in 2014, maar echt een weekendje weg was héél lang geleden. Maar nu was er een poosje terug een kortingsactie van de supermarkt en werd het kortingskaartje op een presenteerblaadje aangeboden. En wat was het leuk! Het park lag dicht bij Duitsland, dus even de grens oversteken was zo gedaan, op het park zelf is ook van alles te doen, lekker zwemmen, genieten van live entertainment, wat lekkere cocktails proeven (iets dat ik thuis zelden kan doen, omdat ik eigenlijk altijd de Bob ben/moet rijden), lekker eten. Tijdens het verblijf had ik bovendien nog dierentuinkaartjes gescoord via VakantieVeilingen, dus dat werd op de terugweg nog een spontane stop.

Opvallend genoeg viel het met het weer écht heel erg mee. Het heeft gehoosd en gewaaid, maar steeds als we bijvoorbeeld buiten waren, dan was het mooi weer. En ach, als het keihard regent en je kunt in je huisje lekker een open haard aansteken, valt er dan iets te klagen?

Een lang weekend weg betekent wel dat ik weer even flink door moet knallen, maar dat heb ik er wel voor over. Nu dus eerst maar eens even de mail weg gaan werken en de agenda leegruimen!

Hebben jullie dit weekend nog iets leuks gedaan? En als jullie een weekendje weg gaan, ga je dan ook wel eens naar Center Parcs, of liever naar een ander park? Of misschien nóg liever een hotel?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. Lekker dat je zo genoten hebt. Ik vind het altijd heerlijk, Centerparcs, maar door het spaarvirus zit het er al een tijdje niet in. ;-). Ik ben je blog net gaan volgen, heb helemaal vanaf het begin teruggelezen. Je hebt al veel op je bordje gekregen, heb respect voor je! Blijf je gezellig bijhouden. Liefs, Anne-Co

  2. Het komt niet vaak voor maar als we een weekendje weggaan dan is het toch naar Center Parcs. Mooi weer, slecht weer het maakt daar niet uit je vermaakt je eigen prima. En tja die zwembaden….volgens mijn kinderen zijn dat toch echt de allerleukste.
    Ingrid

  3. Ik heb me eigenlijk voorgenomen niet meer naar zo'n parken te gaan. Ik word namelijk altijd ziek. Ik weet niet hoe het kan. Misschien de bacteriën die rondzweven in het zwembad. Ik gok maar. Blijf daar dus liever weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.