Weer even gratis shoppen…

Ik had er al even wat minder op gelet, maar kreeg gisteren ineens weer bericht over een nieuwe Scoupy-parade! Nu moest ik toch even naar de winkel, dus dat kwam mooi uit. Ik kocht voor €0,95 aardappelen om boerenkool te kunnen maken en ging verder met €12,25 aan gratis boodschappen de deur uit. Nou ja, boodschappen waarbij ik dan binnen een paar dagen als het goed is mijn geld terug krijg.

Dit keer zat er weer een lekkere soort curry bij, via een andere actie scoorde ik een gratis pot vegetarische zoetzure kip, waar volgens mij alleen nog maar iets van rijst ofzo bij hoeft. Verder weer de 0.0% Radlers, een zakje Mentos-snoepjes en een fles cola. Alleen de croissantjes leken ze bij mijn supermarkt nog niet te hebben, of ik moet in het verkeerde vak gekeken hebben.

Ik vind de maaltijd-achtige dingen altijd het leukst; die zou ik zelf misschien niet snel kopen, maar kan ik wel goed gebruiken voor een maaltijd die anders is dan anders. Frisdrank haal ik dan voor gasten, want dat drink ik zelf toch niet, en snoep is natuurlijk wel lekker, maar ik eet het natuurlijk liever niet. Maar goed, weggeven kan altijd.

Deze boodschappen heb ik overigens wel even gepind, omdat het geld ook weer via de bankrekening terug komt. De aardappelen heb ik uiteraard wél contant betaald. Volgens mij heb ik nu nog een euro of 13 in het potje, dus tot het einde van de maand red ik het sowieso. Voor vandaag heb ik namelijk de rest van de boerenkool en op woensdag kan ik mooi die zoetzure kip eten. Ik heb nog wel rijst voor erbij. Voor ontbijt heb ik ook nog genoeg in huis en vandaag ben ik ook weer een dag buiten de deur aan het werk, dus dan eet ik thuis natuurlijk ook verder niets. Misschien straks eens even kijken tot hoe ver ik het nog zou kunnen rekken! Misschien nog wel een week?

Heb jij de nieuwe Scoupy’s ook weer gezien/gescoord?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

18 Comments
  1. Ik heb ook weer meegedaan! Nou ja, nu het geld nog terugvragen. Ik ben echt elke keer weer blij verrast met wat je allemaal kan krijgen en het is ook nog eens super makkelijk.
    Groetjes, niet-bloggende-Marion

  2. wow. ideal zeg. Hier iets anders, maar daar moet ik me nog in verdiepen.
    Kijken wel eens naar couponing in de States. Ga daar maar eens shoppen geloof ik! Niet zover,maar toch interesting.
    Groet, Wilma

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.