Vragenvuur

Stiekem vind ik dit blogje wel even heel spannend, maar ik zet me er toch maar even overheen. Ik zie namelijk op verschillende andere blogs regelmatig een zogenaamd ‘Vragenvuur’ langskomen, waarbij lezers worden uitgenodigd om vragen te stellen, die de blogger (in dit geval ik dus) kan beantwoorden. Het leuke daaraan is dat de vragen echt uit alle hoeken komen en overal mee te maken kunnen hebben, ook dingen waarbij de blogger nooit bedacht zou hebben dat het bespreken ervan interessant zou zijn.

Hoewel ik al redelijk veel online kwak en het dus prima zo kan zijn dat er niets interessants over blijft om te vragen, wilde ik het toch een keertje wagen. Ik moest dit jaar toch af en toe uit mijn comfort zone stappen 😉

Dus: heb je een vraag aan mij, over wat voor onderwerp dan ook? Stel hem hieronder (of per mail naar lekkerlevenmetminder [at] gmail [dot] com, als je dat prettiger vindt)! 

Ik zal de vragen dan de komende tijd via blogjes beantwoorden. Ik ben benieuwd!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

24 Comments
  1. En hoe heb je je huidige vriend ontmoet? En wat zijn jullie raakvlakken? En is het per saldo goedkoper om geld voor de auto te lenen en daarnaast af te lossen? Of had je beter het geld van de aflossing kunnen gebruiken voor de auto….gekeken naar de rente.

  2. Wat is je ochtend routine, wat is je persoonlijke verzorgingsroutine, bespaar je ook op verzorgingsproducten en wasmiddelen en door zelf te maken?

  3. Ik weet niet een vraag, maar wil je wel bedanken. Ik heb een aantal jaren geleden een tip van je op zakelijk gebied gebruikt (voor het maken van een korte begroting die ik iedere keer gebruikte nadat ik had gefactureerd) zodoende had ik altijd uitstekend overzicht en heb ik zakelijk gezien flink kunnen bufferen. En daar hebben we nu naar verkoop van ons bedrijf natuurlijk ook nog wat aan. 😉

  4. Geen vraag voor het vragenvuur, wel de vraag of je gezien hebt dat je een Bizz workbook hebt gewonnen :)) Wil je me mailen? Ik had je al een email gestuurd, weet niet of deze is aangekomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.