Over werk en hobby’s

Vorige week beantwoorde ik al een vraag die gesteld werd naar aanleiding van mijn blogje ‘Vragenvuur‘ en nu wilde ik er weer een paar bij pakken. Hoewel het mijn bedoeling was om steeds één blogje te gebruiken voor het antwoord op één vraag, vond ik dit wel bij elkaar passen en dus te combineren.

Doortje en Martine vroegen me:

Wat voor eigen bedrijf heb je?

En gaf direct aan dat ik dat niet hoefde te zeggen als ik het niet wilde. Nu heb ik volgens mij al wel eens wat gezegd en is het ook weer geen topgeheim, dus: ik heb een communicatiebureau. En in mijn geval betekent dat dat ik me vooral bezig houd met het schrijven en vertalen van teksten. Ik werk vooral voor bedrijven en zit vooral in de online communicatie. Denk dus aan het maken van nieuwsbrieven, het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten (iets waar ik eigenlijk voor mijn blog ook wat meer aan zou moeten doen) en het bijhouden van websites. Ik houd niet zo erg van de term ‘ZZP’er’, maar ben dat in theorie wel. Overigens werk ik natuurlijk ook wel samen met andere ondernemers, maar die heb ik – gelukkig – niet op de loonlijst staan.

Mom4life vroeg me daarnaast:

Hoe oud ben je? Wat is je favoriete bezigheid?

Op het moment van schrijven ben ik 31 (de komende maanden ook nog wel, maar ik weet natuurlijk niet wanneer *jij* dit leest). En mijn favoriete bezigheid… Dat vind ik best een lastige! Ik houd van lezen, van reizen, van lekker eten (koken, maar zeker ook opeten), bankhangen met vriend, leuke dingen doen, van werken, van geld verdienen en sparen… Eigenlijk heb ik een heleboel favoriete bezigheden, die ook echt favoriet blijven als ik ze 1) niet verplicht hoef te doen en 2) kan afwisselen met andere bezigheden. Het is niet zo dat ik snel verveeld ben, maar ik ben niet iemand die maanden of jaren met precies hetzelfde bezig kan of wil zijn.

Is dat herkenbaar? Of hebben jullie wel echt één enorm grote hobby waar je elk uurtje wel mee bezig kunt zijn?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

10 Comments
  1. Mijn hobby is lezen, lezen, lezen…..Nog een geluk dat wij hier in de bieb gratis boeken kunnen ontlenen. We moeten zelfs geen jaarlijks lidgeld betalen voor onze biebkaart. liesbet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.