Yes! Een nieuwe look :)

Het stond al een tijdje op de planning en nu is het eindelijk zo ver: Lekker Leven Met Minder heeft een nieuwe look! Dat is in combinatie met een overstap naar WordPress, zodat er ook voor de toekomst wat meer mogelijkheden zijn dan Blogger bood.

Hoewel ik wel vaker met WP gewerkt heb, is het voor het eerst dat ik er een hele website mee heb gemaakt, dus het kan best zijn dat er hier en daar nog wat puntjes op de ‘i’ gezet moeten worden. Zo is nog niet alles ingedeeld in categorieën, kloppen nog niet alle linkjes helemaal en heeft ook nog niet elk artikel een afbeelding. Daar ga ik deze week (en daarna) verder mee aan de slag. Mocht je iets tegengekomen, laat gerust even een berichtje achter of stuur een mailtje, dan kan ik dat oplossen.

Reacties heb ik zo ingesteld, dat je reactie één keer goedgekeurd moet worden. Daarna komen reacties van jou gewoon direct op het blog. Zo heb ik toch een klein beetje een barrière tegen spammers, maar is de drempel om te reageren hopelijk niet te hoog. Dat blijft immers het leukste van bloggen!

Ik ben natuurlijk ontzettend blij met de nieuwe look, maar ook heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Misschien jullie nog iets? En heb je misschien nog tips? Vanaf morgen staan uiteraard weer ‘gewone’ artikelen online!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

25 Comments
 1. De kop is te breed in de opmaak, ik krijg in beeld: Leker Leven M

  Verder ziet het er goed en overzichtelijk uit. Als ik nog puntjes tegenkom zal ik het noemen.

  1. Welke browser gebruik jij? Ik zie hem hier goed, maar misschien staat hij dan niet voor elke browser goed..

    1. Sorry voor de spam. Ik kreeg een foutmelding, dus daarom nog maar een 2e reactie gegeven .. en toen stond de 1e er ook.

   1. Je bedoelt met een slider zoals hierboven? En het verder aankleden moet natuurlijk ook nog een beetje, maar ik merkte zelf dat die andere (vermoedelijk door al mijn aangebrachte fratsen) steeds langzamer ging laden. Dat werd wel een beetje vervelend :$ Mocht je overigens iets specifieks hebben dat je nu mist en op de andere site wel zag; laat het gerust weten! En natuurlijk hoop ik dat het verder ook een beetje wennen is (is het voor mij ook nog wel)!

 2. Ziet er mooi uit, alles goed en overzichtelijk in beeld. Wel mis ik de ‘about-section’. Ook al blog je anoniem, toch is het voor nieuwe lezers vast wel leuk om een heel klein beetje achtergrondinformatie te hebben over het doel van het blog en hoe je hiertoe gekomen bent.

  1. Dat is een hele goede! Ik wil graag zo’n vakje aan de zijkant met een fotootje en een kort tekstje, maar dat heb ik er nog niet in gekregen. Wel staat er – overigens een beetje onzichtbaar denk ik – een pagina onder die streepjes linksboven. Als je daarop klikt, kun je een pagina van ‘Over LLMM’ aanklikken, waar inderdaad wat meer achtergrondinfo op staat!

   Zie: http://www.lekkerlevenmetminder.nl/over/

  1. Fijn dat het werkt! Ik heb gisteren alles uit feedburner geïmporteerd in het nieuwe systeem, het duurde even voor ik in de gaten had hoe dat werkte. Dan heb je nu in ieder geval lekker even wat leesmateriaal 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.